email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Πρόγραμμα θερινού Victoria Cinemas Νέοι Πόροι

διαφήμιση

Πρόγραμμα θερινού Victoria Cinemas Νέοι Πόροι

Bigfoot Family / Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα (Μεταγλ.)

Πέμπτη 4/8  ΩΡΑ : 21.15

Σκηνοθεσία: Τζερεμί Ντεγκρουσόν, Μπεν Στάσεν
Ακούγονται οι:
Διάρκεια: 89 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=jjfH2GuJgbg

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ :

Πέμπτη 4/8 και Παρασκευή 5/8 

ΩΡΑ : 23.00

Σάββατο 6/8 

ΩΡΑ : 21.30

Παίζουν : JAVIER BARDEM και Manolo Solo, Almudena Amor, Oscar de la Fuente, Sonia Almarcha, Fernando Albizu 

Σενάριο-Σκηνοθεσία: Fernando Leon de Aranoa

Ο Blancoείναι ο χαρισματικός ιδιοκτήτης μιας οικογενειακής επιχείρησης που επιδιώκει νακερδίσει έναν διαγωνισμό «Επιχειρηματικής Αριστείας». Όλα πρέπει να είναι τέλεια!Αλλά η εικόνα της τέλειας εταιρίας καταρρέει καθώς ο Blanco πρέπει να διαχειριστεί μια σειρά από έκρυθμεςκαταστάσεις, όπως την εκδικητικότητα ενός απολυμένου υπαλλήλου,την κατάθλιψη του διευθυντή, και το ξεμυάλισμα ενός φιλόδοξου ειδικευόμενου.Προκειμένου να κερδίσει τον διαγωνισμό, το «τέλειο αφεντικό» εισβάλει απροκάλυπτα στις ιδιωτικέςζωές των υπαλλήλων τουπυροδοτώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση με ολέθριες συνέπειες.

 Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=fvT7ABwnGGc 

ΑΛΑΝΤΙΝ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : 

Σάββατο 6/8 ΩΡΑ : 19.45 

Ο Αλαντίν, ένας φτωχός και τίμιος νεαρός, ονειρεύεται να παντρευτεί την όμορφη Γιασμίν, πριγκίπισσα της Άγκραμπα. Ο βεζίρης του παλατιού, ο σατανικός Τζαφάρ, τον εκμεταλλεύεται για να μπορέσει να μπει στο σπήλαιο των θαυμάτων και να του φέρει ένα

μαγικό λυχνάρι. Όταν όμως το λυχνάρι καταλήγει στα χέρια του Αλαντίν, του αποκαλύπτει ένα θεότρελο τζίνι που μπορεί να κάνει τρεις ευχές του

πραγματικότητα. Πλέον ο Αλαντίν ή αλλιώς πρίγκιπας Αλή, ζητάει επίσημα το χέρι της πριγκίπισσας, όμως είναι δέσμιος των ψεμάτων του όπως και του Τζαφάρ που καταλαβαίνει ποιος είναι πραγματικά.

Παίζουν: Δέσποινα Τσαχουρίδου, Όλγα Μαρκούλη, Ελένη Χριστοφή, Γιάννης

Γιανναράκης, Ελίζα Κιτσικίδου,Σωτήρης Χαρισόπουλος 

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Κους 

Βοηθός Σκηνοθέτη: Στέργιος Μαδέρης 

Μουσική: Γιάννης Γιανναράκης 

Χορογραφίες:Δέσποινα Τσαχουρίδου 

Κουστούμια: Γαλήνη Ζουμπούλη 

Σκηνικά: I.ND.I.

Παραγωγή: A.D. Entertainment

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΑΙΔΑΛΟΣ

ΠΡΟΒΟΛΕΣ   

Παρασκευή 5/8, Κυριακή 7/8, Τρίτη 9/8 και Τετάρτη 10/8

ΩΡΑ : 21.15

Σκηνοθεσία:Carlo Vogele

Σενάριο:Isabelle Andrivet & Carlo Vogele

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Βασίλης Παπαστάθης, Ακίνδυνος Γκίκας, Ντίνος Σούτης, Χριστίνα Τσιπιανίτη, Γιώργος Ματαράγκας, Κωνσταντίνος Κλαυδιανός

Διάρκεια:76 λεπτά

Χρονολογία παραγωγής:2021

Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:ΓΑΛΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Κάθε γωνιά της Κρήτης αποτελεί παιδική χαρά για τον Ίκαρο, τον γιο του μεγάλου εφευρέτη Δαίδαλου. Μία μέρα, κατά τη διάρκεια μιας εξερεύνησης κοντά στο παλάτι της Κνωσού, ο Ίκαρος κάνει μια περίεργη ανακάλυψη: ένα παιδί με κεφάλι ταύρου είναι κλειδωμένο σε μια αυλή, με εντολή του βασιλιά. Κρυφά, ακόμα και από τον πατέρα του, ο Ίκαρος θα γίνει φίλος με τον νεαρό Μινώταυρο. Όμως, η μοίρα παίρνει άλλη τροπή όταν ο Θησέας φτάνει στην Κρήτη και ο Μινώταυρος οδηγείται στον μυστικό λαβύρινθο που κατασκεύασε ο Δαίδαλος. Θα μπορέσει ο Ίκαρος να σώσει τον φίλο του και να αλλάξει την πορεία μιας ιστορίας γραμμένης από τους θεούς; Ο αρχαίος μύθος του αγοριού που πέταξε πολύ κοντά στον ήλιο ζωντανεύει για πρώτη φόρα στην μεγάλη οθόνη, σε μια μοναδική διασκευή για τους μικρούς λάτρεις της ελληνικής μυθολογίας.

Ίκαρος και Δαίδαλος

SPENCER

ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 

Κυριακή 7/8, Τρίτη 9/8 και Τετάρτη 10/8

ΩΡΑ : 22.45

Δευτέρα 8/8 

ΩΡΑ : 22.30

Σκηνοθεσία: Pablo Larrain
Πρωταγωνιστούν: Sally Hawkins, Sean Harris, Kristen Stewart

Ο γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Πρίγκιπα Καρόλου είναι καιρός που έχει «κρυώσει».Μέσα από πολλαπλές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο, όλα καταλαγιάζουν αναγκαστικά προκειμένου να  εορταστούν τα χριστούγεννα στη εξοχική Οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ. Εκεί υπάρχει φαγητό, ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει καλά το παιχνίδι.Αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.Η ταινία SPENCER είναι μία υπόθεση του τι μπορεί να συνέβη κατά την διάρκεια εκείνων των μοιραίων ημερών.

Τrailer : https://www.youtube.com/watch?v=idYFYE7oLNA

Ο νεαρός Μινώταυρος αιχμαλωτίζεται από τον Θησέα σε έναν μυστικό λ 

BABY SHARK LIVE – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΠAΡΑΣΤΑΣΗ

Δευτέρα 8/8 

ΩΡΑ : 20.30

Το “Baby Shark Live!” είναι μία καταιγιστική θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο τραγούδι “Pinkfong’s Baby Shark” με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα 10 δις προβολές στο YouTube και τα πιο γνωστά Αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν Αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Η παράσταση είναι ένα μουσικοκινητικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο video wall (γιγαντοοθόνη) με animated σκηνικά. 

Ένα show που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας στα Αγγλικά (τραγούδια παρουσιάζονται στο Video).

Η περιπέτεια και διάλογοι είναι στα ελληνικά.

Διάρκεια: 1 ώρα και 20 λεπτά (με το διάλειμμα).

Η ιστορία: Η οικογένεια Shark μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια… Ο Baby Shark έχει χαθεί…

Τι θα κάνουν; Που βρίσκεται ο Baby Shark; Πως θα τον εντοπίσουν;

Μα, φυσικά, θα καλέσουν τον Pinkfong, τον περιπετειώδη και θαρραλέο πρίγκιπα του πλανήτη Staria για να τους βοηθήσει. Άμεσα, ο Pinkfong με τη βοήθεια του φίλου του Hogi, του πράσινου σκαντζόχοιρου, γνωστού ως «κινητή εγκυκλοπαίδεια», θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους προς τον ωκεανό.

Θα καταφέρουν τελικά να βρουν τον Baby Shark;
Θα χορέψουν όλοι μαζί ξανά στον αγαπημένο ρυθμό του “doo doo doo doo”;
Μία θεαματική θεατρική περιπέτεια στο βυθό που δεν πρέπει να χάσετε!

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 

https://www.viva.gr/tickets/theatre/periodeia/baby-shark-live/

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα