email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Σπύρος Κουλκουδίνας: Δυο χρόνια πριν…

διαφήμιση

Δυο χρόνια πριν σαν σήμερα με την ψήφο των Ελλήνων, η χώρα μας άλλαζε πορεία και έμπαινε σε μονοπάτια ανάπτυξης , προόδου , ασφάλειας και ευημερίας.
Δυο χρόνια μετά, έχουμε δώσει πολλές περισσότερες μάχες από όσες μπορούσαμε καν να φανταστούμε. Και βγήκαμε νικητές. Παραμένουμε δυνατοί ως έθνος καθώς κερδίσαμε μικρές και μεγάλες μάχες στην εξωτερική πολιτική, την ασφαλεια και την υπεράσπιση των δικαίων της πατρίδας μας. Παραμένουμε ενωμένοι ως κοινωνία και παρά τις επι μέρους διαφορές μας στεκόμαστε στο πλευρό των συνανθρώπων μας όπου και όποτε μας χρειάζονται.


Προσωπικά, αυτά τα δυο χρόνια με όποιο τρόπο μπόρεσα και με οσες δυνάμεις διαθέτω στάθηκα στο πλευρό των συμπολιτών μου, βρέθηκα σε κάθε γωνιά της Πιερίας και άκουσα τους προβληματισμούς και τις αγωνίες τους.
Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω, προσπαθώντας να φανώ αντάξιος των προσδοκιών κάθε ενός από τους 9.054 συμπολίτες μου που με επέλεξαν στις εκλογές του 2019 αλλά και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που με γνωρίζουν καθημερινά και με περιβάλουν με την αγάπη και την εμπιστοσύνη τους.
Σας ευχαριστώ!
Συνεχίζουμε!

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο