email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Στην τελική ευθεία το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πιερία

διαφήμιση

Στην προχθεσινή εκδήλωση στο Επιμελητήριο ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ήρθε σε επαφή και συζήτησε με τους νέους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Αθανάσιο Λιακόπουλο, Φώτη Δρούγκα, Δημήτρη Τσιμήτρη, Δημήτρη Κουσκουρίδη, Γιώργο Κόγκολα Χρυσαυγή Δρίστα και Δημήτρη Καραβιδέ.

Tzitzikostas Mavridou

Οι πιο πάνω μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη κα Σοφία Μαυρίδου, η οποία θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη φορά υποψήφια Στο νέο 10μελές ψηφοδέλτιο υπάρχουν δύο κενά και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προταθεί να συμμετάσχει και ένας πρώην Δήμαρχος και Βουλευτής.

Tsitsikostas.j 1

Όπως είναι γνωστό οι έδρες από πέντε έχουν μειωθεί σε τέσσερις και εκτιμάται ότι ο κ. Τζιτζικώστας θα επανεκλέξει τρεις Περιφερειακούς Συμβούλους.

Tsitsikostas.j 2

Επίσης οριστικοποιήθηκε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιοι οι νυν Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο δικηγόρος Ηλίας Παπανικολάου και η ιατρός Μαρία Μαλλιάρα.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο