email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Στη” Θεμιστοκλέους Που …Γυρνάς” !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ήταν 25 Ιουλίου 2013 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Θεμιστοκλέους 42, που στεγάζονται τα γραφεία της Β ‘ εθνικής κατηγορίας ( σήμερα  Super league 2 ), συνέδριαζε το Διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας με κύριο θέμα τον καταρτισμό των δύο ομίλων, σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση, με τον τότε Πρόεδρο της Football league κ. Σπύρο Καλογιάννη να προσπαθεί “διά πυρός και σιδήρου” να φέρει αισίως σε πέρας μια δύσκολη διάσκεψη, που κράτησε αρκετές ώρες . 

Και οι δύο Αντιπρόεδροι της λίγκας κ.κ. Στέλιος Σφακιανάκης και Κώστας Παπαδόπουλος (Πιερικός ), συνέβαλαν τα μέγιστα από την μεριά τους στο να πέσουν οι οξυμένοι τόνοι των νόμιμων  αντιπροσώπων των ομάδων .

Ειδικά στην τοποθέτηση των ΠΑΕ του Βόλου Ολυμπιακού και Νίκης Βόλου, κατόπιν κλήρωσης ο πρώτος μπήκε στον νότιο όμιλο και η ομάδα της Νίκαιας στον Βόρειο ( 2ος όμιλος ), υπήρξε μεγάλη ένταση και έντονες αντεγκλήσεις των εκπροσώπων από τη Μαγνησία, ενώ και η Ζάκυνθος, που γεωγραφικά είναι νοτιότερα της Θεσσαλικής πόλης των “Αργοναυτών” εξέφρασε την αντίθεση της να παίξει αντίπαλη με τις ομάδες από τη  Βόρεια Ελλάδα, όπου όμως τελικά έγινε .

Η Πιερία τη σεζόν 2013-14 είχε 3 εκπροσώπους τον Πιερικό, τον Αιγινιακό και τον Βατανιακό, άκουσον άκουσον, σε αντίθεση με το σήμερα που δεν έχει κανένα .

Στο μεταξύ στα αξιοσημείωτα θα πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι τον ιστορικό Ηρακλή αντιπροσώπευσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, αείμνηστος Θόδωρος Παπαδόπουλος, από την Κατερίνη και τον νεοφώτιστο Αιγινιακό ο Πρόεδρος του Γιώργος Καρανικόλας, οι οποίοι συνδέονταν με άρρηκτη φιλία και δεν ήταν λίγες οι φορές, που οι απόψεις, οι ιδέες και οι αποφάσεις τους στα κρίσιμα Δ.Σ. της θητείας τους ταυτίζονταν απόλυτα  .

Άλλες, ωραίες εποχές του παρελθόντος,  παρότι όχι πολύ παλαιότερες, όμως το Πιερικό ποδόσφαιρο είχε την μεγαλύτερη συλλογική συμμετοχή του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, που αναμφίβολα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο .Αρχείο : Γιώργου Καρανικόλα 1 ) :Ο Θόδωρος Παπαδόπουλος (αριστερά),με τον Γιώργο Καρανικόλα καθήμενοι σε διπλανά έδρανα της αίθουσας συνεδριάσεων της διοργανώτριας .

20230725 165139

1 ) : Ο επί σειρά ετών Προέδρος της Β’ εθνικής κατηγορίας κ. Σπύρος Καλογιάννης (αριστερά), με το μέλος του Δ.Σ. της Football league  Γιώργο Καρανικόλα .

Img 20210101 161657

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ