email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Στο μπλόκο των αγροτών ο Κωνσταντίνος Κουτρούπας

διαφήμιση

Κωνσταντίνος Κουτρούπας: Επισκέφτηκα σήμερα, μαζί με τον τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας, Μιχάλη Νίτσια, το μπλόκο των αγροτών που σχημάτισε ο Αγροτικός Σύλλογος Κατερίνης.
Είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τον πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Χαρισσόπουλο Γιώργο και μέλη του Δ.Σ. και να ενημερωθώ για τα δίκαια και διαχρονικά αιτήματά τους.

Ο αγροτικός κόσμος ζητάει:

– Την άμεση πληρωμή των αγροτικών δικαιωμάτων ( έχει καταβληθεί το 40% )
– Συνταξιοδότηση των αγροτών από τον ΕΦΚΑ (πρώην ΟΓΑ) με δυνατότητα παρακράτησης των οφειλόμενων εισφορών, καθώς το 70% αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, ενώ από τις 31 Ιανουαρίου θα μείνουν και εκτός ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, λόγω οφειλών στο ταμείο.
– Επιδότηση όλων των εφοδίων καθώς και των ζωοτροφών για τους κτηνοτρόφους.
– Μείωση του κόστους παραγωγής, με αφορολόγητο πετρέλαιο και πλαφόν στην τιμή του αγροτικού ρεύματος ( στα 7 λεπτά / kWh ).
Δεσμεύτηκα ότι θα μεταφέρω τα δίκαια αιτήματά τους στον τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ, ώστε να συμβάλλω στην ανάδειξη και την επίλυσή τους. 

Thumbnail

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο