email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Συνάντηση …”Κορυφής” Στο Π. Ελευθεροχώρι !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Το περασμένο Σάββατο ή “καρδιά” του … ποντιακού πολιτισμού κτύπησε δυνατά στο Παλιό Ελευθεροχώρι, όπου ο τοπικός Πολιτιστικός σύλλογος “η κοινότητα νέων” διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 10ο Αντάμωμα Ελευθεροχωριτών, υπό τους ήχους ποντιακής παραδοσιακής μουσικής και όχι μόνο, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς τον “αρχόντα” του Πόντου” Κώστα Καραπαναγιωτίδη, που ανέβασε το … “θερμόμετρο της διασκέδασης” σε επικίνδυνα για την εποχή επίπεδα ! . 

Εκεί είχαν φιλική συνάντηση τρείς εκπρόσωποι του Πιερικού Ποδοσφαίρου, με “κοινό γνώρισμα” τον Αιγινιακό .

Συγκηριακά ο καθένας τους ξεχωριστά ανήκε στο λήξαν πρωτάθλημα στις ομάδες της  πρώτης τριάδας του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας με διαφορετική όμως Ιδιότητα .

Πρόκειται για τον γκολκίπερ  Γιάννη Φιρινίδη ( γεννήθηκε στο Ελευθεροχώρι ), του Πρωταθλητή Βατανιακού, που ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Αιγινίου το 1998 και αγωνίστηκε πετυχημένά έως το 2003, όταν και μεταγράφηκε στον Αγροτικό Αστέρα Θεσσαλονίκης .

Τον Προπονητή της Αναγέννησης Κολινδρού, που τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας Ηλία Μποταίτη, ο οποίος φόρεσε με σημαντική προσφορά τη φανέλα του Αιγινιακού από τον Ιανουάριο  του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012 ( περίοδοι 2011-12, 2012-13 ) . 

Και τον επί σειρά ετών παράγοντα του φετινού δευτεραθλητή Αιγινιακού Γιώργο Καρανικόλα, που λόγω της αείμνηστης μητέρας του Αλεξάνδρας, η οποία κατάγονταν από το Π. Ελευθεροχώρι, διατηρεί στενούς δεσμούς με το όμορφο χωριό .

Άπαντες είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν αρκετά και να διασκεδάσουν με την …ψυχή τους στην εξαιρετική εκδήλωση, που αποτέλεσε μια “όαση” δροσιάς στο “καμίνι” …του καλοκαιριού .

Στη φώτο : Ο Γιάννης Φιρινίδης  

( αριστερά ),  με τον Γιώργο Καρανικόλα  και τον Ηλία Μποταίτη .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ