email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Συσπείρωση στον Αιγινιακό

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα

Η πρώτη θέση του Αιγινιακού στα πλέι οφ για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας, ύστερα από την μεγάλη νίκη την Μ. Τετάρτη επί της Αναγέννησης Κολινδρού με 1-0, στο ντέρμπι κορυφής της Βόρειας Πιερίας. 

Τόσο το Διοικητικό συμβούλιο, όσο και το προπονητικό τήμ και οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σ’ επαγρύπνηση ενόψει των τριών εναπομείναντων αγώνων, στους οποίους μοναδικός στόχος είναι το απόλυτο των βαθμών, ώστε η ομάδα να διατηρήσει την πρωτοπορία της και να στεφθεί πρωταθλήτρια στην Πιερία .

Οι Αιγινιώτες δεν πετούν στα … σύννεφα και κρατώντας χαμηλό προφίλ, όπως άλλωστε έκαναν όλη τη χρονιά κοιτάζουν τη συνέχεια με … συγκρατημένη αισιοδοξία .

Και αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά στοχεύοντας μόνο στην νίκη.

Το 3×3=9 είναι ο αποκλειστικός σκοπός τους, γιατί μόνο έτσι θα διεκδικήσουν στα μπαράζ ανόδου, που ακολουθούν την άνοδο τους στη Γ’ εθνική κατηγορία  .

Το ενωτικό κλίμα, που κυριαρχεί στην ομάδα του Αιγινίου από την αρχή της σεζόν αποτελεί το ” κλειδί ” της επιτυχίας, ενώ και οι φίλαθλοι με την πολυπληθή παρουσία τους σε όλα τα παιχνίδια έχουν ” συνδράμει ” αποφασιστικά στην επίτευξη των υψηλών φετινών επιδιώξεων, που βρίσκονται μια  ” ανάσα ” από την υλοποίηση τους .

Στο μεταξύ πυρετωδώς προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Αιγινιώτικου συλλόγου για τον ” χορό των … πλέι οφ “, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο 22 Απριλίου σε ταβέρνα του Αιγινίου και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την οικονομική εξόρμηση του Αιγινιακού .

Στη φωτό ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ.

του Αιγινιακού Δημήτρης Αργυρόπουλος 

 ( αριστερά ), με τον σύμβουλο Ηρακλή Κούρτη .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ