email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τελετή Αγιασμού στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο

διαφήμιση

Με την επίσημη έναρξη της νέας σχολικής περιόδου 2023 – 2024 τελέστηκε και φέτος ο καθιερωμένος αγιασμός στο Γυμνάσιο Μακρυγιάλου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο και τον Αρχιμανδρίτη π. Γεώργιο Μιάουρα.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Μαρία Αβραμίδου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυγιάλου κ. Σταύρος Κάβουρας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Φωτεινή Πωγωνίδου, καθώς και πολλοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριων . 

Agiasmos Makrigialou 3

Μετά την τέλεση του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές για τη νέα  σχολική χρονιά στην εκπαιδευτική  κοινότητα  του Γυμνασίου Μακρυγιαλου. 

Agiasmos Makrigialou 1

Στη συνέχεια , χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Δήμου Πύδνας Κολινδρού κ. Μαρία Αβραμίδου, η οποία τόνισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα στηρίζει  πάντοτε τον αγώνα εκπαιδευτικών και μαθητών για γνώση και μόρφωση.

Ακολούθησε η ομιλία της Διευθύντριας του Γυμνασίου κ. Ευαγγελίας Κανάλη, η οποία ευχήθηκε στους μαθητές/τριες, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή, δημιουργική και ευλογημένη σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη!

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας