email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τζήκα Άννα: Ορκωμοσία Περιφερειακού Συμβουλίου

διαφήμιση

Ορκωμοσία Περιφερειάρχη και μελών  Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Μια νέα πενταετία ξεκινάει με τον περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα να έχει θέσει προεκλογικά τους στόχους για την  «Μακεδονία 2030» και να επιβραβεύεται με την εμπιστοσύνη του 62%.
Η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση στις πολλαπλές κρίσεις των τελευταίων ετών ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της κοινωνίας και αυτό όπως υπογράμμισε στο συνέδριο των Ιωαννίνων ο κ Τζιτζικώστας, δείχνει τον δρόμο για τις αρμοδιότητες που πρέπει να δοθούν, που θα οδηγήσουν σε σύγχρονες, ισχυρές Περιφέρειες, έτοιμες να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της νέας εποχής.
Προσωπικά, για μένα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, για την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου που «κάτι είδαν» και βλέπουν σε μένα, που πιστεύουν σε μένα και με το βάρος αυτής της ευθύνης, έχω θέσει ως πρώτο μέλημά μου να επιβεβαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη, να ανταπεξέλθω στις ευθύνες που μου αναλογούν και να τους κάνω όλους περήφανους.
Δεν είναι εμπιστοσύνη μόνο προς το πρόσωπό μου, αλλά προς τη νέα γενιά, τις νέες ιδέες και πολιτικές που έχει ανάγκη ο τόπος μας και αυτό αποκτά  ιδιαίτερη βαρύτητα και ευθύνη.

Image0 1
Image1

Με εκτίμηση
Τζήκα Άννα
Περιφερειακή Σύμβουλος Πιερίας.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο