email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Την Τετάρτη 9/8 : τα “αποκαλυπτήρια” του Αιγινιακού

διαφήμιση

Την Τετάρτη 9/8 : τα “αποκαλυπτήρια” του Αιγινιακού

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” ο Αιγινιακός θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο πρώτο φιλικό αγώνα με ώρα έναρξης 6:00 μ.μ., μπροστά στο φιλαθλο κοινό του, ενόψει της καινούργιου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας .

Πρόκειται για ένα δυνατό τέστ, αφού είναι γνωστή η δυναμικότητα του συγκροτήματος του κ. Βαγγέλη Μόρα .

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού ειναι η επιστροφή του Κώστα Χατζή ως αντίπαλος του Αιγινιακού, στον οποίο αγωνίστηκε στη Β’ εθνική κατηγορία της σεζόν 2013-14 . 

Μάλιστα μετά από 17 συναπτά έτη,  που έπαιξε επιτυχώς στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας, δημιουργώντας ένα σπάνιο και ίσως ακατάρριπτο ρεκόρ, θα δώσει φέτος το παρών του στο  πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας με τα χρώματα του Εθνικού Νέου 

Κεραμιδίου ! .

 Συνάμα θα είναι αντίπαλος του παλιού συμπαίκτη του και γνώριμο στον Αιγινιακο την ίδια χρονιά Γιώτη Γιαζιτζόγλου, όποιος ταυτόχρονα θα κοντραριστεί … με την πρώην ομάδα του .

Ο Χατζής ήταν από τους κύριους συντελεστές της εκπληκτικής πορείας του Αιγινιακού,  που έφτασε τότε να διεκδικεί στα πλέι οφ την άνοδο του, για τη Super league  πετυχαινοντας ούκ ολίγα κρίσιμα γκόλ, αν και μέσος .

Ο Προπονητής των κυανολεύκων Γιώργος Ντάμτσιος αν και είναι πολύ νωρίς ακόμα, θα έχει την ευκαιρία να δεί την ομάδα του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των Ποδοσφαιριστών του .

Στο μεταξύ ευχάριστα είναι τα νέα για τον νεαρό μπάκ – χάφ Ηλία  Κακατάτσιο, που  μπήκε χθές, αντί την προσεχή Δευτέρα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και τέθηκε στην διάθεσή της τεχνικής ηγεσίας .

Σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις 07::00, ενώ αύριο οι ποδοσφαιριστές έχουν ρεπό .

Αρχείο : Γιώργου Καρανικόλα

Στις φωτό, που ακολουθούν 

τα πρόσωπα, που θα “κεντρίσουν” τα βλέμματα στο φιλικό τεστ της Τετάρτης 9/8 .

1 ) : Ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου θα βρεθεί στο φιλικό της Τέταρτης Αιγινιακός – Εθνικός Ν. Κεραμίδιου αντιμέτωπος με τον συμπαίκτη παλαιότερα στον Πιερικό και στην ομάδα του Αιγινίου Λαρισινό ασσο Κώστα Χατζή .

2 ) : Ο Κώστας Χατζής με το Νο 10

 ( δεύτερος από τα δεξιά ),  με τη φανέλα του Αιγινιακού στη Football league  ( 2013-14 ), επιστρέφει στο ” Γιάννης Παραλυκιδης”, μετά από 9 χρόνια ως … “αντίπαλος” .

3 ) : Ο ταλαντουχος Ηλίας Κακατάτσιος

  ( αριστερά ) ξεκίνησε προπονήσεις ξεπερνώντας τον μικροτραυματισμό του κανονικά και έθεσε εαυτόν … εντός ομάδας . Δεξιά ο “βενιαμίν” του Αιγινιακού

φέρελπις άσσος Κώστας Τασιώνας .

B24985Afbe05513394E8F3B166Ad8139 1
Την Τετάρτη 9/8 : Τα "Αποκαλυπτήρια" Του Αιγινιακού 3
6A2540F1214Aa7C064863D8Afd01Dafe
Την Τετάρτη 9/8 : Τα "Αποκαλυπτήρια" Του Αιγινιακού 4

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ