email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τοποθέτηση μεταλλικής δεξαμενής στη Σφενδάμη 

διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά και τοποθέτηση μεταλλικής δεξαμενής στην Κοινότητα Σφενδάμης. Η δεξαμενή είναι χωρητικότητoς 200 κυβικών μέτρων και πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών υδροδοτήσεως της Κοινότητος. 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Ανέστης Μανώλας ανέφερε:

“Η νέα δεξαμενή θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες υδροδοτήσεως της Σφενδάμης. Με τη σύνδεση της δεξαμενής στο δίκτυο θα επιλυθεί ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί για πολλά χρόνια τους κατοίκους της Κοινότητος. Επόμενο βήμα μετά την κάλυψη του προβλήματος της ποσότητος είναι η επίλυση του προβλήματος της ποιότητος, η οποία πρέπει να βελτιωθεί. Αυτό και θα επιδιώξουμε.”

Ειδήσεις σε ετικέτες

Χιλιάδες πολίτες στην Κατερίνη τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών – Συγκλονιστικές ομιλίες από τη μητέρα, τον αδελφό και τον σύζυγο της Αθήνας. (Βίντεο)

Σχετικά άρθρα

My Agile Privacy

This site uses technical and profiling cookies. 

You can accept, reject, or customize the cookies by clicking the desired buttons. 

By closing this notice, you will continue without accepting.