email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Το γλέντησε με την ψυχή του ο Τάσος Λαπάτσης (ΟΔΗΓΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ) στο προγαμήλιο γλέντι της κόρης του της Έλενας. (Φώτο – Βίντεο)

διαφήμιση

Η ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4/9 ΣΤΗ Ν. ΕΦΕΣΟ. 

Το γλέντησαν για τα καλά η υποψήφια νύφη και ο υποψήφιος γαμπρός, αλλά όχι μόνο, εκεί στη Νέα Έφεσο Δ.Δίου-Ολύμπου. Το γλέντι έγινε στο σπίτι του Τάσου Λαπάτση, (www.odigos-pierias.gr) ο οποίος, μαζί με όλη την οικογένειά του, το γλέντησαν με την ψυχή τους και χαίρονταν για το κορίτσι τους, την Έλενα, αλλά και για τον γαμπρό τους τον Γιάννη, πριν από τον γάμο τους. 

Παρόντες, η Μαρία, συγγενείς και κάποιοι φίλοι. Παρόντες, εκτός των άλλων, και τα πεθερικά αλλά και ο Βασίλης με τον Στέλιο, οι γιοι του Τάσου Λαπάτση, τ’ αδέλφια της Έλενας. 

Και τι γλέντι ήταν αυτό! Είχε αγάπες και λουλούδια, φαγητά και ποτά, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Είχε και …μπαλοθιές! Και πώς να μην είχε, αφού κι αυτές είναι ένα κομμάτι του γάμου, ένα κομμάτι της χαράς, ένα σημάδι στον ουρανό για τα ωραία που ήρθαν και που θα συνεχίσουν να έρχονται. 

Μα, τι γλέντι ήταν αυτό! Είχε αλεύρωμα και στον γαμπρό! Εκεί ήταν που έπεσε το μεγάλο χειροκρότημα. Εκεί ήταν που η χαρά ζωγραφίστηκε στα χείλια και στα πρόσωπα όλων, συγγενών και φίλων! Αιφνιδιάστηκε ο γαμπρός αλλά και το χάρηκε! Άλλωστε, γλέντι χωρίς …απρόοπτα, γλέντι χωρίς χειροκρότημα, γλέντι χωρίς ξεκαρδίσματα, γλέντι χωρίς χαρά, γλέντι χωρίς ευτυχία, δεν γίνεται. Αυτό θα πει γλέντι! Να το θυμούνται όλοι και να χαίρονται! 

Σε μια περίοδο όπου κυριαρχεί ο φόβος, ένα τέτοιο γλέντι και ένας τέτοιος υπέροχος γάμος έδειξε ότι η ζωή συνεχίζεται με τα ωραία της, με τα πολύ ωραία της. Και τα πιο ωραία, τα ωραιότερα, έρχονται και θα συνεχίσουν να έρχονται, αφού μετά τον γάμο που τελέστηκε, άρχισε η οικογένεια και η οικογενειακή ζωή. 

«Να ζήσετε, να ζήσετε, μαζί να ευτυχίσετε!» και «καλούς απογόνους», εύχονταν συγγενείς και φίλοι των γονιών και των πεθερικών προς το ζεύγος! Και τέτοιες πολλές και εγκάρδιες ευχές ας συνοδεύουν το ζεύγος σ’ όλη τους τη ζωή.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα