email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τραγωδία με δύο νεκρούς στην Εγνατία Οδό

διαφήμιση

Αδιανόητη τραγωδία με δύο νεκρούς και τέσσερις τραυματίες εκτυλίχθηκε στις 4 το απόγευμα της Μ. Τρίτης στα διόδια του Πολύμυλου Κοζάνης στην Εγνατία οδό.

Στην περιοχή όπου συνέβη η τριπλή καραμπόλα με θύματα δύο ανθρώπους επικρατούσε πυκνή ομίχλη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα ΙΧ με κατεύθυνση από Βέροια προς Κοζάνη πλησιάζοντας στα διόδια του Πολύμυλου μπήκε στη λωρίδα του e-pass.

Ενδεχομένως δεν ανέβηκε η μπάρα και έκανε όπισθεν για να ενεργοποιήσει εκ νέου τον πομπό. Το αυτοκίνητο που ακολουθούσε προσέκρουσε πίσω του και πάνω και στα δύο το φορτηγό.

Το μεσαίο όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, με συνέπεια τον θάνατο των δύο επιβατών, οι οποίοι απανθρακώθηκαν. Ο οδηγός του πρώτου ΙΧ και του φορτηγού πρόλαβαν και βγήκαν. Ο Ουκρανός οδηγός του φορτηγού, που μετέφερε γυάλινα βάζα για κομπόστες, συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εκτός των δύο θυμάτων υπάρχουν και τέσσερις ελαφρά τραυματίες. Οι δύο έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βέροιας και οι άλλοι δύο σε αυτό της Κοζάνης. Μία εκ των τραυματιών είναι η υπάλληλος των διοδίων, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον πατέρα της.

Αυτή την ώρα δεν υπάρχει έξοδος από Βέροια προς Πολύμυλο, γι’ αυτό έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα 25 χιλιομέτρων, ενώ συνεργεία της εταιρείας σηκώνουν τα μεσαία διαζώματα και ανοίγουν παρακαμπτήριους προκειμένου να δημιουργήσουν εξόδους για τους εγκλωβισμένους οδηγούς.

πηγη

Ακολουθήστε τον odigos-pierias.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της Πιερίας.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Χιλιάδες πολίτες στην Κατερίνη τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών – Συγκλονιστικές ομιλίες από τη μητέρα, τον αδελφό και τον σύζυγο της Αθήνας. (Βίντεο)

Σχετικά άρθρα