email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τραγωδία στο Κίτρος Πιερίας: Νεκρός 89χρονος που αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι

Σοκ στην Παλιόστανη 78χρονος αυτοκτόνισε με καραμπίνα στο μπαλκόνι του σπιτιού του
διαφήμιση

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Κίτρους από την είδηση του θανάτου ενός ηλικιωμένου κατοίκου της περιοχής. Το τραγικό γεγονός συνέβη σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, 89χρονος, που φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με καραμπίνα μέσα στο σπίτι του, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Τον νεκρό άνδρα εντόπισε λίγο αργότερα συγγενικό του πρόσωπο. Για το γεγονός ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία ερευνά την υπόθεση.

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση αυτοκτονίας μέσα σε μια μέρα στη Βόρεια Πιερία, καθώς λίγο νωρίτερα έγινε γνωστός ο θάνατος ενός 78χρονου από την Παλιόστανη, ο οποίος επίσης αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι του.

πηγή

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας