email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Υπό του Σεβ. κ. Γεωργίου, χειροτονήθηκε ο Ιωάννης Θεοδωρίδης, στον Κορινό Δ.Κατερίνης. (Φώτο)

διαφήμιση

Διάκονος της Ορθόδοξης Εκκλησίας χειροτονήθηκε και υπηρετεί στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Πρόκειται για τον Ιωάννη Θεοδωρίδη, ο οποίος κρίθηκε άξιος από τον Σεβ. κ. Γεώργιο, ώστε να προσφέρει τις ιερές υπηρεσίες του στην τοπική Εκκλησία.
Η χειροτονία τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, κ. Γεωργίου. Το Μυστήριο έλαβε χώρα, με την παρουσία Ιερέων και ελαχίστων πιστών (λόγω των υγειονομικών μέτρων που έχουν επιβληθεί), στον Ιερό Ναό των Δώδεκα Αποστόλων, στον Κορινό Δ.Κατερίνης, Π.Ε. Πιερίας.


Ο χειροτονηθείς, μετά το πέρας της τελετής, δέχθηκε τις ευχές των παρισταμένων Ιερωμένων και των ελαχίστων πιστών, ώστε, με τη βοήθεια του Τριαδικού Θεού, να υπηρετεί με ευσέβεια και ευλάβεια στον Αμπελώνα του Κυρίου.
Στον π. Ιωάννη Θεοδωρίδη, εμείς τα στελέχη του blog ευχόμαστε να έχει Ευλογία παρά Κυρίου, ώστε, με ταπείνωση, αγάπη και ιερή θυσιαστική διάθεση, ο χειροτονηθείς να καλλιεργεί τον Θείο Αγρό του Κυρίου, ίνα όλοι οι εν Χριστώ, Λαϊκοί και Ιερωμένοι, «καταντήσωμεν εις την ενότητα της Πίστεως και εις την επίγνωση της απροσίτου Δόξης του Τριαδικού Θεού».

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα