email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Απάντηση των εργαζομένων στις υπηρεσίες αποκομιδής του Δήμου Δίου-Ολύμπου στο δημοσίευμα περί «βασανιστηρίων» της ενημερωτικής ιστοσελίδας «Οδηγός Πιερίας»

διαφήμιση

Αγαπητέ κύριε Λαπάτση,
σας ενημερώνουμε ότι κανένας απολύτως εξαναγκασμός ή πολύ περισσότερο «βασανιστήριο» δεν υφίσταται σχετικά με τα ωράρια εργασίας μας στο Δήμο Δίου-Ολύμπου.
Σε συνεννόηση με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο επιλέγουμε τα ωράρια εργασίας με ελεύθερη βούληση και συναίνεση με βάση τις ανάγκες της υπηρεσίας και τις δικές μας επιλογές.
Ως εκ τούτου το δημοσίευμα σας είναι απολύτως αναληθές και ανακριβές και παρακαλούμε να το ανακαλέσετε γιατί είναι άδικο και κακοπροαίρετο.
Προτάσσουμε τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου και το φιλότιμο μας και εργαζόμαστε σκληρά αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Όσον αφορά στο κλίμα εργασίας, σας ενημερώνουμε ότι είναι πάρα πολύ καλό και δεν διαταράσσεται ακόμη και από τέτοια δημοσιεύματα.
Οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Προσεχώς και η δική μας απάντηση στον κ Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο ( Κ. Γερολιόλιο, κ. Κουριάτη)

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Ανακοίνωση: Κλειστό όλο το εικοσιτετράωρο τμήμα δρόμου στο Λιτόχωρο λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου – Στη διάθεση πεζών και οδηγών την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 3μμ

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζονται οι εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου στο

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ολοκληρώθηκε η «19η Γιορτή του Αγρότη και Κτηνοτρόφου» με ημερίδα για αγροτικά & κτηνοτροφικά ζητήματα την εποχή της κλιματικής αλλαγής και μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή 7 συλλόγων 

Αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα την εποχή της κλιματικής αλλαγής παρουσιάστηκαν

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας αύριο Σάββατο στην 19η Γιορτή του Αγρότη & Κτηνοτρόφου στην Καρίτσα • Θα υπάρχει δυνατότητα λήψης δείγματος για δωρεά μυελού των οστών

Οι δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας θα παρουσιαστούν το Σάββατο