email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο Σύλλογος “Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης” συμμετέχει στο 6ο Τουρνουά καλαθοσφαίρισης UNITY

διαφήμιση

Ο Σύλλογος “Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης” συμμετέχει στο 6ο Τουρνουά καλαθοσφαίρισης UNITY των μικτών ομάδων ειδικών και τυπικών σχολείων την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία (3/12) στην Κατερίνη.

έτος οι νέοι της  ¨Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης¨ γιορτάζουν  την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με αναπηρία (3/12) συμμετέχοντας για άλλη μια φορά  στο 6ο Τουρνουά καλαθοσφαίρισης UNITY που αποτελεί πια θεσμό και  θα διεξαχθεί  με τη συμμετοχή μικτών ομάδων ειδικών και τυπικών σχολείων  κεκλισμένων των θυρών, ώρα : 10.00 στο Β΄ΔΑΚ (κλειστό γυμναστήριο).

 Η είσοδος επιτρέπεται μόνο σε κατόχους πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού rapid test.


Η Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης ιδρύθηκε το 1979 για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες ανάγκες σε υπηρεσίες και δομές για ΑμεΑ με Νοητική Υστέρηση στον Νομό Πιερίας. Στόχος του οργανισμού είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η κοινωνική ένταξη των ατόμων με νοητική υστέρηση μέσα από την ανάπτυξη προγραμμάτων, δομών και εργαστηρίων που απαντούν στις ανάγκες των ίδιων και των οικογενειών τους. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.merimnakaterini.gr

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα