email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Έλαφος: “Έπεσε” η κεραία κινητής τηλεφωνίας – Νίκη των κατοίκων

διαφήμιση

Έλαφος: “Έπεσε” η κεραία κινητής τηλεφωνίας – Νίκη των κατοίκων

Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την Έλαφο Πιερίας

Μια μεγάλη νίκη των κατοίκων της Ελάφου συντελέστηκε! Η κεραία κινητής τηλεφωνίας που είχε τοποθετηθεί στο κέντρο του χωριού αποτελεί παρελθόν.

Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα για την απομάκρυνση κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την Έλαφο Πιερίας:

“Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα μετά τη διαπίστωση, ότι στις 6/7/2022 《έ π ε σ ε 》 η κεραία κινητής τηλεφωνίας cosmote,η οποία τοποθετήθηκε παράνομα και αιφνίδια στο κέντρο του χωριού,συνήλθε στο κοινοτικό γραφείο της Ελάφου,για την αποτίμηση της όλης κατάστασης.

Ύστερα από διεξοδική συζήτηση κατέληξε στα ακόλουθα:

_Παραμένει και διατηρείται στο ακέραιο και σε ισχύ το από 30/5/2022 ψήφισμα της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των κατοίκων της Ελάφου.

_Το όποιο εγχείρημα επανατοποθέτησης της κεραίας στον ίδιο χώρο ή σε άλλο μικρότερης απόστασης των 500 μ. από τα όρια της κοινότητας, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

_Ενημερώνουμε,ότι στην περίπτωση που αγνοηθούν τα παραπάνω αιτήματα, θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις από τους κατοίκους.

Κ α λ ο ύ μ ε τους θεσμικούς φορείς της Πιερίας, τους κ.κ βουλευτές,την κ.αντιπεριφεριάρχη, τον κ. δήμαρχο,τους κ.κ αντιδημάρχους και τους κ.κ δημοτικούς συμβούλους, να συμβάλλουν καθοριστικά στην επίλυση του προβλήματος, αναλαμβάνοντας έγκαιρα τις επιβαλλόμενες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες.

Τέλος, κ α λ ο ύ μ ε τους συγχωριανούς μας σε συνεχή επαγρύπνηση και εγρήγορση για κάθε δυναμική αντίδραση, εφόσον απαιτηθεί, πάντα στα πλαίσια της νόμιμης δράσης.

Ιούλιος 2022″

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα