email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης Χρήστος Μυλωνόπουλος

διαφήμιση
Ο Χρήστος Μυλωνόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Πέλλα του Νομού Πέλλας ,γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου .

Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την ελληνική παραδοσιακή μουσική και πρωταρχικό ρόλο έπαιξε σε αυτό η γνωριμία του με το ακορντεόν, μέσω του οποίου έβγαλε όλα τα βιώματα προς τα έξω .Έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς συλλόγους στην Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό ενώ σημαντική ήταν η γνωριμία του με την Soloist ,το ακορντεόν, ζωή Τηγανούρια καθώς επίσης και με τον βιρτουόζο στο ακορντεόν και πολύ σπουδαίο μουσικό Λάζαρο Κουλαξίδη.

Χρήστος Μυλωνόπουλος 1

Επίσης, σημαντική ήταν η συνεργασία με την Σχολή Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας 1987, όπως και με τον Διευθυντή της Σχολής Γιώργο Δεληγιάννη, με τον οποίον συνεργάστηκε πάρα πολλές φορές και πραγματοποίησαν και τρία βίντεο κλιπ.

Χρήστος Μυλωνόπουλος 2


Αξίζει να σημειωθεί η συνεργασία του με το ωδείο σύγχρονο Θεσσαλονίκης, με το οποίο πραγματοποίησαν μια πλούσια παράσταση στο Ανοιχτό θέατρο κήπου Θεσσαλονίκης!!!
Σημαντική ήταν και η συνεργασία του με την Λέσχη Βιβλίου Νομού Πέλλας, στην οποία συμμετείχε δυναμικά στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής με αφορμή την επέτειο της επανάστασης του 1821, με δυνατές συμμετοχές σε πάρα πολλές χορευτικές παραστάσεις .
Το τελευταίο διάστημα ασχολείται πάρα πολύ με κομμάτια από το Διεθνές Ρεπερτόριο!!!

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα