email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Θέατρο Commedia: Παρουσιάστηκε το νέο θέατρο και οι… «Άντρες έτοιμοι για όλα»!

διαφήμιση

Για την παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» στο νέο Θέατρο Commedia, έδωσε συνέντευξη τύπου χθες ο Θανάσης Μαργαρίτης. Η συνέντευξη συνοδεύτηκε με ξενάγηση, στο νέο χώρο που στεγάζει το Θέατρο Commedia, στην οδό Φαρμάκη 62 στην Κατερίνη.

Commedia %Ce%86%Ce%Bd%Ce%B4%Cf%81%Ce%B5%Cf%82 %Ce%Ad%Cf%84%Ce%Bf%Ce%B9%Ce%Bc%Ce%Bf%Ce%B9 %Ce%B3%Ce%B9%Ce%B1 %Cf%8C%Ce%Bb%Ce%B1 E1681896571172

Ο κ. Μαργαρίτης, φανερά συγκινημένος τόνισε πως «μετά από 12 ολόκληρα χρόνια αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, γιατί το κοινό μας αγκάλιασε πάρα πολύ, ήταν λίγο απαίτηση του κοινού και λίγο ήταν ένα όνειρο ζωής. Δεν το περιμέναμε. Απαίτησα το κοινό να έχει την άνεση ενός θεάτρου. Τη θέση του, να μην είναι υπόγειο. Η χωρητικότητα είναι έτσι φτιαγμένη έτσι ώστε ενηλίκων να χωράει 130 και παιδιών 160-170.»

Στη συνέχεια, παρουσίασε την παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα» και όλους τους συντελεστές.

Όσον αφορά την παράσταση και τους συντελεστές δήλωσε πως πρόκειται για μια θεότρελη κωμωδία, με ένα πολύ δυνατό team. «Το κυριότερο που μου αρέσει στη δουλειά είναι το ήθος των παιδιών, το ταλέντο, όπως και μάθαμε στη σχολή, έχει να κάνει με μια ευκολία που έχει κάποιος, που δουλεύει πάνω σε αυτό για να το βελτιώσει. Όλα τα παιδιά εδώ δίνουν την ψυχή τους», τόνισε χαρακτηριστικά

%Ce%98%Ce%Ad%Ce%B1%Cf%84%Cf%81%Ce%Bf Commedia 3

Ερωτηθείς για το κοινό στην Κατερίνη, είπε πως «ο κόσμος είναι έτοιμος να του προτείνεις καινούργια πράγματα, δεν θεωρώ ότι επειδή είναι επαρχιακή πόλη είναι συντηρητικός κόσμος. Αυτά που φοβάται εδώ πάει και τα βλέπει αλλού. Μάλιστα έχω κάνει την απόδοση και το έχω μεταφέρει εδώ, σε ένα χωριό της Πιερίας. Έξι άντρες οικογενειάρχες έχουν οικονομικά προβλήματα και τυχαία βρήκαν αυτή τη λύση, το στριπτίζ.»

Ακόμα, ανακοίνωσε ότι στο νέο θέατρο Commedia θα ξεκινήσουν μαθήματα  μουσικής, χορού και μουσικές βραδιές και Κυριακάτικες παιδικές διαδραστικές παραστάσεις.

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα αυτήν την Παρασκευή 21 Απριλίου και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μέχρι τις 28 Μαΐου.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα