email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Επίσκεψη της Βουλεύτριας Και Νυν Υποψήφιας Κ. Μπέττυ Σκούφα στην Ένωση Αστυνομικών Πιερίας

διαφήμιση

Την Ένωση Αστυνομικών Πιερίας επισκέφθηκε σήμερα η Βουλεύτρια Ν. Πιερίας και εκ νέου υποψήφια κα Μπέττυ ΣΚΟΥΦΑ, στην οποία επικαιροποιήσαμε τις παθογένειες του Κλάδου μας.

Η κα ΣΚΟΥΦΑ προσέγγισε με την ευαισθησία που την διακρίνει, όλα τα θέματα που μας απασχολούν με κυριότερο την αναγνώριση του επικίνδυνου του επαγγέλματος, ζήτημα που μας διαβεβαίωσε ότι είναι στο πρόγραμμα του κόμματός της, να επεκτείνει με τη μορφή επιδόματος τη θεσμοθέτηση και στο λοιπό αστυνομικό προσωπικό, και όχι μόνο στην ειδική επιχειρησιακή ομάδα (Ε.Κ.Α.Μ.) της ΕΛ.ΑΣ που ήδη το λαμβάνει σήμερα.

Κατέγραψε τις κτιριακές ανεπάρκειες της Δ.Α. Πιερίας, επισκέφθηκε το σύνολο των συναδέλφων που ήταν σε υπηρεσία και συζήτησε μαζί τους τις απόψεις και τις σκέψεις τους, για βελτίωση των διαδικασιών που ισχύουν, δίνοντας έμφαση στη στελέχωση ειδικευμένου τμήματος υποστήριξης θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας.

Ακόμη, πρότεινε ιδέες για τη διευκόλυνση ελέγχου των υγειονομικών καταστημάτων, τη βελτίωση του έργου του επιχειρησιακού κέντρου (100), την ανάγκη επιδοματικής ενίσχυσης των αστυνομικών που υπηρετούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εξήρε το έργο των συναδέλφων του Αστ. Τμήματος, της Τροχαίας αλλά κυρίως των ομάδων έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης όπου ενημερώθηκε από το προσωπικό τους για τον τρόπο δράσης τους.

Ένωση Αστυνομικών Πιερίας 1
Ένωση Αστυνομικών Πιερίας 2
Ένωση Αστυνομικών Πιερίας 3
Ένωση Αστυνομικών Πιερίας 4
Ένωση Αστυνομικών Πιερίας 5
Ένωση Αστυνομικών Πιερίας 6
Ένωση Αστυνομικών Πιερίας 7

Κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής της θητείας, η κα. ΣΚΟΥΦΑ πάντοτε βρισκόταν στη διάθεση της Ένωσης Αστυνομικών Πιερίας με σεβασμό στο έργο και τα προβλήματά μας.

Επισημαίνουμε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της και προσπάθεια για την προώθηση συγκεκριμένης διάταξης που της εισηγηθήκαμε ως Ένωση με σκοπό να εισαχθεί σε σχέδιο νόμου, που αφορούσε στην αποκατάσταση μέσω πρόσληψης στο Δημόσιο ενός μέλους της οικογένειας, όσων αστυνομικών πέθαναν στη διάρκεια της πανδημίας προσπαθώντας να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού, με αφορμή το θάνατο ενός εκ των εν ενεργεία συναδέλφων μας στην Πιερία.

Δυστυχώς, η ίδια ακριβώς εισήγηση προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έως και σήμερα, δεν υλοποιήθηκε ούτε από την μέχρι πρότινος κυβέρνηση.

Για τους λόγους αυτούς, θεωρούμε ότι η κα ΣΚΟΥΦΑ υπήρξε Κυρία και συνεπής προς την Ένωσή μας.

Ευχόμαστε στην κα. ΣΚΟΥΦΑ καλή επιτυχία στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα