email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τέσσερις ανανεώσεις στον Αιγινιακό

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Σε “σπρίντ” … ανανεώσεων έχουν επιδοθεί οι άνθρωποι του Αιγινιακού, που κυριολεκτικά “σήκωσαν μανίκια” και προχωρούν άμεσα και δυναμικά στον σχεδιασμό της νέας περιόδου .

Πιο συγκεκριμένα τέσσερα αναντικατάστατα στελέχη της περσινής χρονιάς συναντήθηκαν στα γράφεια του 

“Γιάννης Παραλυκιδης”, με τους Διοικούντες του συλλόγου και ανανέωσαν την παραμονή τους στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, με την σύμφωνη γνώμη του Προπονητή Γιώργου Νταμτσιου ( για 4η σεζόν στους κυανολεύκους της Βόρειας Πιερίας) .

Πρόκειται για τους  επιθετικούς Βασίλη Χατζηδίμπα και Νίκο Σαββίδη που στο λήξαν πρωτάθλημα  πέτυχαν 20, και19  γκόλ αντίστοιχα, συμβάλλοντας σημαντικά στην αξιόλογη πορεία των Αιγινιωτών, καθώς επίσης και τους Σίμο Παπαδόπουλο και Μιχάλη Τσολακίδη μέσους, που αποτέλεσαν τη “ραχοκοκαλιά” της μεσαίας γραμμής του δευτεραθλητή Αιγινιακού .

Αναμφίβολα οι ανωτέρω προσέφεραν πολλά πέρυσι, με την αγωνιστική τους παρουσία και η επέκταση της συνεργασίας τους με τα χρώματα  του Αιγινιακού για το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, είναι μεγάλη επιτυχία του Διοικητικού συμβουλίου του ιστορικού σωματείου, που από τις πρώτες κιόλας κινήσεις του φανερώνει ότι του χρόνου ο ” πήχης ” … τοποθετείται ακόμα ψηλότερα !.

Ήδη δύο επιπλέον παίκτες θα βρίσκονται στο νέο ρόστερ, αφού έχει παραμείνει ο αμυντικός Μαλίς Μπουντάνι και αναμένονται τα …  τυπικά της επιστροφής του Μαρίνου Τοπαλίδη, που λόγω σπουδών ( ολοκληρώθηκαν επιτυχώς στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου), αγωνίζονταν σε ομάδα της Ρόδου .

Και έπεται …  ανάλογη συνέχεια αφού οι επαφές με καταξιωμένους παίκτες, που ενδιαφέρουν την ομάδα του Αιγινίου έχουν προχωρήσει αρκετά και αναμένεται να πάρουν ” σάρκα και οστά ” με την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, τόσο από το περυσινό σύνολο, όσο και από  μεταγραφές. 

Aiginiakos 1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας  με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Χατζηδίμπα,  Νίκο Σαββίδη, Σίμο Παπαδόπουλο και Μιχάλη Τσολακίδη για την σεζόν 2023-24 και τους εύχεται καλη χρονιά με υγεία και επιτυχίες .

Σχετικά μας μίλησε ο Κώστας Φιρινίδης, που πρόσφατα “κρέμασε … τα “ποδοσφαιρικα του παπούτσια”  ύστερα από μια σπουδαία καριέρα και ανέλαβε  καίρια θέση στη Διοίκηση αυτή του Γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος  ” Με το τελείωμα του πρωταθλήματος ανασυντάξαμε τις δυνάμεις μας μ’ ένα και μοναδικό στόχο να δημιουργήσουμε μια πανίσχυρη ομάδα ικανή να πρωταγωνιστησει και να φέρει τον Αιγινιακό εκεί, που του επιτάσσει η τεράστια ιστορία του . 

Πέρυσι φτάσαμε στην ” βρύση και νερό δεν ήπιαμε”, ευελπιστούμε να τα καταφέρουμε φέτος .

Αυτά για αρχή τα υπόλοιπα στο … γήπεδο. 

Κάνω εκκληση στον φίλαθλο κόσμο του Αιγινίου να συμπαρασταθει την ομάδα όπως πέρυσι και ακόμα περισσότερο και να είναι σιγουρος ότι  θα τον δικαιώσουμε.

Στις φωτό:

1) : Ο Μιχάλης Τσολακίδης  ( αριστερά), με τον Κώστα Φιρινίδη  και τον Βασίλη Χατζηδίμπα  .

2) : Ο Νίκος Σαββίδης ( αριστερά ), με τον Κώστα Φιρινίδη και τον Σιμο Παπαδοπουλο .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ