email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός: Οι μεταγραφικές κινήσεις του 1992-93

διαφήμιση

Του Γιώργου  Καρανικόλα 

Τριαντάενα χρόνια πρίν τέτοια εποχή ο Αιγινιακός έπαιζε στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής κατηγορίας και στην αντίστοιχη  μεταγραφική περίοδο κινήθηκε έντονα, κλείνοντας την με τετραπλό κτύπημα  .

Μεταξύ των νεομεταγραφέντων και ο σημερινός Αντιδήμαρχος του Δήμου Πύδνας Κολινδρού Κώστας Παραλυκίδης, που τότε ήταν ποδοσφαιριστής και μετά από απουσία ενός χρόνου επέστρεφε στα

” πάτρια εδάφη “,  από τον γειτονικό Αχιλλέα  Νεοκάστρου Ημαθίας  .

Στον Αιγινιακό είχε πολύχρονη παρουσία με σημαντική  προσφορά ( Προηγούμενα  και μετά Νεοκάστρου ), έως ότου να αποσυρθεί από την ενεργό δράση,  για ν’ ασχοληθεί αργότερα Διοικητικά στην 

 ”  ομάδα της καρδιάς ” του, για τέσσερα χρόνια από το 2000 έως το 2004, στη θέση του Προέδρου . 

Μάλιστα την πρώτη χρονιά η ομάδα του Αιγινίου ανέβηκε στη Δ’ Εθνική κατηγορία, με Προπονητή τον Σωτήρη  Χατζηγιοβανάκη .

Εξάλλου ο Βαγγέλης Γιάγκου προερχόμενος από την 25η Μαρτίου Κατερίνης είχε αξιόλογη αγωνιστική παρουσία μαζί με τους συμπαίκτες του στην Κατερινιώτικη ομάδα Βαγγέλη Μαστορίδη και Σωτήρη Ζήσκου .

Aigiiakos 1

Αρχείο : Γιώργου Καρανικόλα 

1) : Ανταπόκριση της εφημερίδας “Φώς των σπόρ ” για την μεταγραφική ενδυνάμωση του Αιγινιακού τη σεζόν 1992-93 .

Aigiiakos 3

2 ) : Το φ.α. της ίδιας περιόδου στο τοπικό ντέρμπι  με τον Θερμαϊκό Κορινού (1-0) .

Ο  Βαγγέλης Γιάγκου με το Νο 2 και ο Κώστας Παραλυκίδης με το Νο 7 αγωνίστηκαν στην βασική ενδεκάδα, ενώ ο Κυριάκος Μουρατιδης με το Νο 14 μπήκε ως αλλαγή .

3 ) : Ο Βαγγέλης Γιάγκου ( αριστερά ), με τους Βαγγέλη Μαστορίδη, τον αθλητικό συντάκτη Γιώργο Καρανικόλα  και φον Σωτήρη Ζήσκο .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ