email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

«Απασφάλισε» ο Δημήτρης Γουλάρας και με μια σκληρή δήλωση βάζει τα πράγματα στην σωστή τους θέση

διαφήμιση

Αυστηρός και επιθετικός εμφανίστηκε με σημερινή δήλωση του στην επίσημη σελίδα του συνδυασμού του «Εμπιστοσύνη-Ενότητα-Εγγύηση» ο Δημήτρης Γουλάρας στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, και κυρίως σ’ εκείνους που τον τελευταίο καιρό προσπαθούν ν’ απαξιώσουν την υποψηφιότητά του, διασπείροντας ψευδείς φήμες γύρω απ’ αυτήν.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην δήλωση του, φαίνεται τελικά ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έκανε μεγαλύτερη ζημιά απ’ αυτή που νομίζαμε στους συνυποψήφιους του.  Και συνεχίζει: «…Μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω τις διάφορες ψευδείς φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό γύρω από τ’ όνομα μου, που με θέλουν να γίνομαι βοηθητικός τροχός κάποιων συνδυασμών για να κερδίσουν τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.»

Για ποιες «ψευδείς φήμες» μιλάει όμως; Μήπως για εκείνες που τον θέλουν να συνεργάζεται κρυφά μ’ έναν απ’ τους 2 άλλους συνδυασμούς που διεκδικούν τον Δήμο; Μήπως για τις άλλες που τον θέλουν να συν-διοικεί με Κιάφα ή Γερολιόλιο; Ή μήπως για κάποιες άλλες που διαδίδουν ότι υπάρχουν κρυφοί χρηματοδότες και «περίεργες» ατζέντες που πρέπει να «εξοφληθούν» μετεκλογικά;

Στην δήλωσή του απαντά σε όλους αυτούς που «…μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν εμένα, και ν΄ απαξιώσουν την προσπάθεια που κάνουμε όλοι εμείς που συμπορευόμαστε σ’ αυτό τον αγώνα για τον τόπο μας.», και βάζει τέλος στα «παπαγαλάκια» που ξεκίνησαν αυτόν τον ανήθικο πόλεμο εναντίον του.

Goularas Dimitris

Ολόκληρη η σημερινή δήλωση του Δημήτρη Γουλάρα:

«Καλημέρα σας.

Με χαρά διαπιστώνω ότι η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ως Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου έφερε τους πολιτικούς μου αντιπάλους σε πολύ δύσκολη θέση, και γκρέμισε τα τυχόν σχέδια που είχαν καταστρώσει μέχρι εχθές.

Μόνο έτσι μπορώ να δικαιολογήσω τις διάφορες ψευδείς φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό γύρω από τ’ όνομα μου, που με θέλουν να γίνομαι βοηθητικός τροχός κάποιων συνδυασμών για να κερδίσουν τις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Με την παρούσα δήλωσή μου ωστόσο θέλω να ξεκαθαρίσω μια για πάντα τα εξής:

Η απόφασή να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος ήταν καθαρά δική μου και ο στόχος μου από την πρώτη ημέρα ήταν ένας. Η ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Δίου-Ολύμπου από εμένα και την ομάδα μου. Δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ κρυφή ατζέντα ή συμφωνία κάτω από το τραπέζι με κανέναν συνυποψήφιό μου, ούτε μ’ ενδιαφέρει η συν-διοίκηση με κάποιον από τους συνυποψήφιούς μου και πολιτικούς μου αντιπάλους.

Επίσης δεν έχω προσωπικές ή άλλους είδους αντιπαραθέσεις ή εμμονές που με οδήγησαν σ’ αυτή την κίνησή μου. Τα κίνητρα και οι προθέσεις μου ήταν ξεκάθαρες και αγνές από την πρώτη ημέρα. Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μου. Σας προτρέπω όσοι έχετε δεύτερες σκέψεις να παρακολουθήσετε ξανά το βίντεο με την αρχική μου ανακοίνωση στις 6 Μαΐου. Όλα όσα είπα τότε, λέξη προς λέξη, τα εννοούσα και τα πιστεύω, διαβεβαιώνοντας σας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε από τότε μέχρι σήμερα.

Τέλος, δεν υπάρχει κανένας κρυφός χρηματοδότης, χορηγός ή οποιοσδήποτε άλλος που να πλήττει την υπόληψη μου και να γίνομαι υποχείριο του. Μοναδική υποχρέωση και ευγνωμοσύνη θα έχω στους δημότες που θα εκτιμήσουν την προσπάθεια μας. Όλα είναι ξεκάθαρα και όλα στο φως.

Όσοι με γνωρίζετε, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είμαι ούτε άνεργος, ούτε ματαιόδοξος. Επομένως δεν προσβλέπω σε κανέναν μισθό αντιδημάρχου για να ζήσω. Είναι τουλάχιστον ανόητο, για να μην πω ύποπτο, να διαδίδεται ότι ο στόχος μου είναι αυτός.

Η μέχρι σήμερα πορεία μου στην πολιτική ζωή του τόπου έχει αποδείξει ότι είμαι αγωνιστής και από τις 6 Μαΐου αποφάσισα να ηγηθώ του συνδυασμού «Εμπιστοσύνη – Ενότητα – Εγγύηση» και να διεκδικήσω τον Δήμο Δίου – Ολύμπου. Έτσι ξεκίνησα τον αγώνα μου και έτσι θα τον ολοκληρώσω μέχρι τέλους. Όλα τα υπόλοιπα που ακούγονται γύρω από τ’ όνομα μου είναι εκ του πονηρού και μοναδικό στόχο έχουν να πλήξουν εμένα, και ν΄ απαξιώσουν την προσπάθεια που κάνουμε όλοι εμείς που συμπορευόμαστε σ’ αυτό τον αγώνα για τον τόπο μας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας.

Δημήτρης Γουλάρας

Υποψήφιος Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου»

Η ανάρτησή του:

πηγη:kapa-news.gr

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Ανακοίνωση: Κλειστό όλο το εικοσιτετράωρο τμήμα δρόμου στο Λιτόχωρο λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου – Στη διάθεση πεζών και οδηγών την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 3μμ

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζονται οι εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου στο

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ολοκληρώθηκε η «19η Γιορτή του Αγρότη και Κτηνοτρόφου» με ημερίδα για αγροτικά & κτηνοτροφικά ζητήματα την εποχή της κλιματικής αλλαγής και μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή 7 συλλόγων 

Αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα την εποχή της κλιματικής αλλαγής παρουσιάστηκαν

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας αύριο Σάββατο στην 19η Γιορτή του Αγρότη & Κτηνοτρόφου στην Καρίτσα • Θα υπάρχει δυνατότητα λήψης δείγματος για δωρεά μυελού των οστών

Οι δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας θα παρουσιαστούν το Σάββατο