email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ : “Γύρισε … Σπίτι του” Ο Παναγιώτης Γιατζόγλου

διαφήμιση

 Γράφει ο Γιώργος Καρανικόλας 

Νέα ηχηρή μεταγραφική επιτυχία του
Αιγινιακου, που απέκτησε τον πολύπειρο
μεσοαμυντικό Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου και ισχυροποιήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Γιαζιτζογλου μετά από θητεία τεσσάρων χρόνων τον Εθνικό Νεου Κεραμιδίου επιστρέφει στην ομάδα του Αιγινίου, όπου έπαιξε μ’ επιτυχία από το 2013 έως το 2018 ( τέσσερα χρόνια στη Β’ εθνική κατηγορία και ένα στη Γ’ εθνική
κατηγορία ) .
Πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή , που στο άκουσμα τους δείχνει τις υψηλές διαθέσεις των Αιγινιωτών για την άμεση επιστροφή τους στον φυσικό τους χώρο .
Ο Γιαζιτζόγλου διακρίνεται παράλληλα για το ακέραιο ήθος του, εκτός των αδιαμφισβήτητων ικανοτήτων του στοιχεία, που εδώ και πολλά χρόνια τον κατατάσσουν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων, όπου και αν αγωνίστηκε .
Να σημειώσουμε ότι παλαιότερα είχε πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στον στον Πιερικό και μετά τον Αιγινιακό
( 2018-19 ), για ένα χρόνο έπαιξε στη Νίκη Αγκαθιάς Ημαθίας στο πρωτάθλημα της Γ ‘ εθνικής κατηγορίας .
Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε την αξιόλογη κίνηση των ανθρώπων του συλλόγου να τον τιμήσουν, για την τεράστια προσφορά του στο Πιερικό ποδόσφαιρο κατά την λήξη της περιόδου 2021-22, με την ευκαιρία του φιλικού αγώνα Αιγινιακού- Εθνικού Νέου Κεραμιδίου γεγονός, που φανερώνει την αναγνώριση τους για την σημαντική πορεία του στα γήπεδα .
Ίσως η ενέργεια αυτή να προμήνυε την επάνοδο του έμπειρου άσσου στα … “παλιά λημέρια” .
Αμέσως μετά και την τυπική επανένταξη του στον Αιγινιακό ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου δήλωσε: ” Γυρίζω σε γνώριμο περιβάλλον με στόχο να πάμε την ομάδα εκεί, που της αρμόζει η ιστορία της .
Από την πρώτη στιγμή με κέρδισαν με την συμπεριφορά τους οι Διοικούντες του συλλόγου και μ’ έπεισαν χωρίς χρόνοτριβή να ρθώ στην ομάδα, στην οποία έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις .
Για μένα κάτι έμεινε …. να ολοκληρώσω στο Αιγίνιο !, γιαυτό επέστρεψα .
Πιστεύω ότι ο Αιγινιακός στην καινούργια σεζόν θα είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρωτάθληματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και θα υλοποιήσει τους μεγαλεπήβολους στόχους του ” .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού καλωσορίζει τον Παναγιώτη Γιαζιτζόγλου στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία με υγεία, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 .

Screenshot 3
Αιγινιακοσ : "Γύρισε ... Σπίτι Του" Ο Παναγιώτης Γιατζόγλου 3
Screenshot 1 5
Αιγινιακοσ : "Γύρισε ... Σπίτι Του" Ο Παναγιώτης Γιατζόγλου 4

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ