email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Κλειστά κρατάει ακόμη τα «χαρτιά» του ο Γουλάρας. Φειδωλές οι ανακοινώσεις του. Τι ετοιμάζει άραγε; Η εικόνα στον Δήμο Δίου-Ολύμπου…

διαφήμιση

Όσο περνάνε οι ημέρες και πλησιάζουμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές, τόσο εντονότερες οι πολιτικές συζητήσεις και τα πηγαδάκια στην Πιερία; Παντού η ίδια ερώτηση: «Πως τα βλέπεις τα πράγματα; Ποιος θα κερδίσει τις εκλογές;»

Βέβαια, ακριβή απάντηση δεν μπορεί να δώσει ΚΑΝΕΝΑΣ ακόμη, εκτός αν έχει «κληρονομικό χάρισμα». Μόνο υποθέσεις και εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε. Αυτό ισχύει και για τους 3 Δήμους της Πιερίας.

Ο Δήμος όμως που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ο Νότιος δήμος. Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, που καθημερινά προεκλογικός αγώνας εξελίσσεται από «σιγουράκι» σε ντέρμπι.

Όσο οι υποψήφιοι ήταν δύο (Γερολιόλιος & Κιάφας) τα πράγματα ήταν απλά. Ή ο ένας, ή ο άλλος θα κέρδιζε τις εκλογές. Όπως είναι τώρα στον Δήμο Κατερίνης. Από τις 6 Μαΐου όμως, που ανακοίνωσε και ο Δημήτρης ο Γουλάρας την υποψηφιότητά του, τα πράγματα άλλαξαν άρδην!

Καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν. Μια επίσκεψη στην περιοχή, και μια κουβέντα με κατοίκους θα σας επιβεβαιώσουν την κατάσταση.

Σε ότι αφορά τα 2 «φαβορί», Γερολιόλιο και Κιάφα, βλέπουμε, μαθαίνουμε και διαβάζουμε καθημερινά κινήσεις στρατηγικού χαρακτήρα με σκοπό να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Εκεί όμως που έχει δημιουργηθεί ένα πέπλο μυστηρίου είναι η πλευρά του Δημήτρη Γουλάρα, όπου οι ανακοινώσεις αλλά και η πληροφόρηση είναι φειδωλή. Με το σταγονόμετρο διαρρέουν οι πληροφορίες. Φαίνεται πως ο πολύπειρος Γουλάρας έχει «στήσει» τόσο καλό δίκτυο (και γραφείο) ελέγχοντας ότι πληροφορία βγαίνει προς τα έξω. Κρατάει τα χαρτιά του ερμητικά κλειστά, και ετοιμάζει εκπλήξεις στους συνυποψήφιούς του.

Μπορεί κάποιοι από τα αντίπαλα στρατόπεδα να διαδίδουν ότι τελικά δεν θα καταφέρει να κάνει ψηφοδέλτιο ικανό για να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές, ωστόσο η δική μας πληροφόρηση (από εγκυρότατες πηγές) αναφέρει ότι ο Δημήτρης Γουλάρας έχει ήδη έτοιμο το ψηφοδέλτιό του, και θα τ’ ανακοινώσει ολόκληρο όταν πρέπει.

Ο ίδιος, φαίνεται να είπε σε στενούς του συνεργάτες, ότι δεν έχει σκοπό ν’ αναλωθεί ακολουθώντας την πεπατημένη των καθημερινών ανακοινώσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων ή άλλων μέσων, γιατί την θεωρεί πλέον  ξεπερασμένη και αναποτελεσματική. Ο ίδιος προτιμά να είναι πιο πρακτικός και να κάνει έναν πιο αποτελεσματικό προεκλογικό αγώνα. Άλλωστε ο κ. Γουλάρας, για όσους τον γνωρίζουν προσωπικά, είναι τέτοιος χαρακτήρας γενικότερα, και λειτουργεί μ’ αυτόν τον τρόπο στην καθημερινότητα του.

Οι  ίδιες πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος, έχει ακόμη πολλά κρυφά και δυνατά ατού που θα εμφανίζει στρατηγικά και όποτε εκείνος κρίνει ότι πρέπει, καθ’ όλη της διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μέχρι και την τελευταία εβδομάδα.

Έχοντας υπ΄οψιν όλα τα παραπάνω, οι πιθανότητες ο κ. Γουλάρας να είναι ο «ρυθμιστής» των φετινών δημοτικών εκλογών στον Δήμο Δίου-Ολύμπου, αυξάνονται όλο και περισσότερο καθημερινά.

Το ενδιαφέρον όπως καταλαβαίνουμε στον Δήμο Δίου-Ολύμπου αυξάνεται και το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

Γράφει & υπογράφει

Πέτρος Σταθακόπουλος.-

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Ανακοίνωση: Κλειστό όλο το εικοσιτετράωρο τμήμα δρόμου στο Λιτόχωρο λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου – Στη διάθεση πεζών και οδηγών την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 3μμ

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζονται οι εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου στο

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ολοκληρώθηκε η «19η Γιορτή του Αγρότη και Κτηνοτρόφου» με ημερίδα για αγροτικά & κτηνοτροφικά ζητήματα την εποχή της κλιματικής αλλαγής και μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή 7 συλλόγων 

Αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα την εποχή της κλιματικής αλλαγής παρουσιάστηκαν

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας αύριο Σάββατο στην 19η Γιορτή του Αγρότη & Κτηνοτρόφου στην Καρίτσα • Θα υπάρχει δυνατότητα λήψης δείγματος για δωρεά μυελού των οστών

Οι δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας θα παρουσιαστούν το Σάββατο