email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Το Αιγίνιο μια άλλης … Εποχής !

διαφήμιση

Του Γιώργου  Καρανικόλα 

Στις αρχές της δεκαετίας του 80 μεταξύ του 1981-1983 ο  κ. Δημήτρης Καρατσιβούδης  διατηρούσε στο Αιγίνιο ένα εξαιρετικό στέκι για φαγητό 

( Γυράδικο ), που αποτέλεσε τον πόλο έλξης πολλών Αιγινιωτών φιλάθλων και όχι μόνο πλησίον του πολιούχου της πόλης Αγίου Ανδρέα .

Ο πασίγνωστος ιδιοκτήτης κ. Μήτσος εκτός από άψογος οικοδεσπότης ήταν και ιδιαίτερα αγαπητός για τα ωραία μασλάτια

αθλητικού περιεχόμενου και άλλα διάφορα , μας έλεγε σλόγκαν μ’ εμφατικό τρόπο , που μετά από πολλά χρόνια παρέμειναν στην μνήμη μας .

Στο ίδιο μήκος κύματος και η κυρία Σοφία σύζυγος του, πάντα με τον καλό λόγο και την μετρημένη συμπεριφορά της , ενώ δεν παρέλειπε συχνά πυκνά να “επεμβαίνει” και σε …  ποδοσφαιρικά ζητήματα .

Ποιοτικό και νόστιμο φαγητό, παρέες και μουχαμπέτια μοναδικά λαμβαναν χώρα, καθημερινά με ιστορίες εύθυμες, αλλά και

σοβαρές .

Ο κ. Καρατσιβούδης γνώστης των αθλητικών θεμάτων της εποχής έδινε ένα ατέλειωτο ρεσιτάλ γνώσεων καθε βράδυ,  ενώ θα πρέπει να υπογράμμισουμε ότι διετέλεσε και παράγοντας στον Αιγινιακό στα αντίστοιχα χρόνια .

Μπορεί να χαρακτηριστώ φειδωλός στο σχόλιο μου, αλλά δεν παύει  να είναι μιά ωμή πραγματικότητα .

Το παρελθόν θα πρέπει ν’ αναπολούμε νοσταλγικά όλοι μας, γιατί δυστυχώς τα χρόνια, που ζούμε σήμερα είναι εντελώς διαφορετικά, πρός το χειρότερο και είναι αναγκαίο να το γνωρίζουμε , προκειμένου να υπάρξει… μέλλον, γιατί και στο Αιγίνιο του 2023, αρκετά πράγματα  “αργοπεθαίνουν”, όπως και η … εστίαση .

Αρχείο : Γιώργου Καρανικόλα 

Ο κ. Δημήτρης Καρατσιβούδης ( δεξιά ), 

με τους αειμνήστους πελάτες του μαγαζιού Πασχάλη Γκορτσίλα 

( κρεοπωλείο, ταβέρνα – αριστερά  ) και τον Χρήστο Τερζή, ( Κυλινδρομύλοι Τερζή , Αρτοποιεία Τερζη ), που συνδέονταν με άρρηκτη φιλία .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ