email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Πετυχημένη η εκδήλωση του “Αοκ Αιγινιακός”

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Μ’ επιτυχία στέφθηκε η καλοκαιρινή εκδήλωση του “ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ”, που διοργανώθηκε το Σάββατο στο γήπεδο της Μεθώνης σε συνεννόηση με τον σύλλογο εθελοντισμού του χωριού η ” Κυψέλη “, το  συμβούλιο της τοπικής κοινότητας και τον Δήμο Πυδνας Κολινδρου, στο πλαίσιο της γνωστής στην περιοχή μας 

” Καβουροβραδιάς”, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής .

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους :

Η υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Άννη Μάνη Παπαδημητρίου,  η Αντιπεριφεριάρχης της Περιφερειακής ενότητας Πιερίας κ. Σοφία  Μαυρίδη, ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Ανέστης Μανώλας, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα κ.Μπάμπης Μπρουσκέλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Παραλυκίδης, η Αντιδήμαρχος κ. Μαρία  Αβραμίδου , ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Βασίλης Παππάς, ο Πρόεδρος του ΔΗΦΟΦΑΠΟΥ κ. Κώστας Πλασταράς, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Μεθώνης κ. Θωμάς Γαβριηλίδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου μας και υποψήφιος  Δήμαρχος κ. Βαγγέλης Λαγδάρης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρήστος Κουπατσιάρης, αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πύδνας Κολινδρού, υποψήφια στελέχη και των τριών συνδυασμων, η Πρόεδρος του συλλόγου Μεθώνης “Κυψέλη” κ. Θάλεια Λεωνιδου , το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικου Αιγινιακού εκπροσωπησαν οι κ.κ. Νίκος Μούμος, Ηρακλής Κούρτης και Σάκης Καραγεώργος, ο τέως Πρόεδρος του μπασκετικου Αιγινιακού κ. Νίκος Μπογιατζής, ο κόουτς της ομάδας Χαρης Βουλκίδης, το προπονητικό τίμ της Ακαδημίας του σωματείου με τον  Πασχάλη Βουλτσίδη και την  Μαρία Παυλίδου, η Πρόεδρος της Χορωδίας Αιγινίου  ” Canto Olympus ” κ .Όλγα Στόικου, το μέλος του Τοπικού συμβουλίου Αιγινίου κ. Σάκης Κρομμύδας και πλήθος κόσμου .

Aok Aiginiakow 1
Aok Aiginiakow 2
Aok Aiginiakow 3
Aok Aiginiakow 4

Το Διοικητικό συμβούλιο του “ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ” απένειμε τιμητικές πλακέτες στην Πρόεδρο της ” Κυψέλης” κ. Θάλεια Λεωνίδου, για την σημαντικό έργο, που επιτελεί στην περιοχή μας και στον Γενικό Γραμματέα του συλλόγου Γιώργο Καρανικόλα, για την πολύχρονη και ανιδιοτελή προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα του τόπου τόσο στο μπάσκετ, όσο και στο ποδόσφαιρο .

Η βράβευση στον Γενικό Γραμματέα αποτέλεσε έκπληξη καθώς δεν τη γνώριζε και του προξένησε συγκινησιακή φόρτιση . Το τιμώμενο πρόσωπο ευχαριστησε την οικογένεια του Αιγινιακού και διαβεβαίωσε  “ότι όσο ειναι γερός θα είναι κοντά στα αθλητικά σωματεία του Αιγινίου, με ολες τις δυνάμεις του ” .

Τις απονομές έκανε ο Πρόεδρος κ. Βασίλης Λεωνίδης, αφού νωρίτερα ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την μεγάλη ανταπόκριση τους στην προσπάθεια της καλαθοσφαιρικής

 ομάδας .

Img D7065E7D6B788Fe52Cb1Efde41Df7392 V
Πετυχημένη Η Εκδήλωση Του "Αοκ Αιγινιακός" 6

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ