email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Στο “Κόκκινο οι μηχανές” του … Αιγινιακού πήρε και Δαυίδ Κοσμίδη !

διαφήμιση

Στο “Κόκκινο οι μηχανές” του … Αιγινιακού πήρε και Δαυίδ Κοσμίδη !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο Αιγινιακός είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στα εθνικά πρωταθλήματα και το αποδεικνύει με τις συντονισμένες  ενέργειες των Διοικούντων του, αφού αφενός μεν διατήρησε τον περυσινό κορμό της ομάδας και αφετέρου “ψωνίζει” από το … πάνω ράφι στο μεταγραφικό “παζάρι”, που διανύουμε και κάνει ιδιατέρως αισθητή την εμφάνιση του .

Τη φορά αυτή την σκυτάλη, για το συγκρότημα του Γιώργου Ντάμτσιου ( μετά τους Ρ. Παρδάλη και Γιώτη Γιαζιτζόγλου, ενώ αύριο θα ανακοινωθεί νέα μεταγραφική επιτυχία ), πήρε ο πολύπειρος Δαυίδ Κοσμίδης, ένας ποδοσφαιριστής, με βαρύ όνομα, γνωστός στους ποδοσφαιρικούς κύκλους του Ερασιτεχνικού Ποδόσφαίρου της ΕΠΣ Πιερίας, ΕΠΣΜ και  ΕΠΣ Χαλκιδικής και δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις, αναφορικά με την αξία του.

Ο δυναμικός αμυντικός μέσος διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, που αναμφίβολα είναι  “σήμα κατατεθέν”  και  αποτελεί εγγύηση της επιστροφής του στο Αιγίνιο, μετά από 10 έτη για μια αξιόλογη αγωνιστική παρουσία, δριμύτερος και πιό ώριμος από ποτέ .

ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΌ 

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Εθνικό  Αστέρα Θεσσαλονίκης το 2002 και ακολούθησαν οι επόμενοι σταθμοί του :

Δόξα Ασσήρου (Α1 ΕΠΣΜ ), 

Παύλος Μελάς ( Δ’ εθνική κατηγορία )

Αναγέννηση Σφενδάμης ( δύο σεζόν στην Α’ κατηγορία της Ένωσης μας)

Αιγινιακός ( τρείς περιόδους, δύο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, την 2η 

2011-12 κατέκτησε το μοναδικό κύπελλο της ιστορίας του και μια Γ’ εθνική, επαγγελματική κατηγορία – άνοδος στη Football league ) .

ΜΓΟ Στρατωνίου  ( Α’ κατηγορία  της ΕΠΣ  Χαλκιδικής ) .

Και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Αναγέννηση Κολινδρού ( Α’ τοπική κατηγορία ), στην οποία συγκαταλέγονταν μεταξύ των κορυφαίων και πιο σημαντικών σε προσφορά παικτών της .

Ο Δαυίδ Κοσμίδης βρέθηκε χθές βράδυ στα γράφεια του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκιδης “, όπου ολοκληρώθηκε η ουσιώδης και “θορυβώδης” … μεταγραφή του .

Ακολούθησαν οι πρώτες δηλώσεις του :

” Νιώθω υπέροχα που επιστρέφω σε γνώριμα μέρη και θα συναντήσω ανθρώπους, με τους οποίους είχα πετυχημένη συνεργασία στο παρελθόν .

Όταν έφυγα η ομάδα έπαιζε στη Γ’ εθνική κατηγορία και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να την επαναφέρουμε εκεί, που της αρμόζει η μεγάλη ιστορία της .

Δεν θέλω να πώ περισσότερα τα υπόλοιπα στο … γήπεδο .

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Αναγέννησης Κολινδρού και κυρίως τον Πρόεδρο κ. Γλυκό για αυτά, που έζησα στην “πορτοκαλί” ομάδα και της εύχομαι καλή συνέχεια ” .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Δαυίδ Κοσμίδη .

Τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Αρχείο : Γιώργου Καρανικόλα 

1 ) : Το δελτίο ατομικών στοιχείων του Δαυίδ Κοσμίδη, που εκδόθηκε στον Αιγινιακό το 2010 από την ΕΠΟ για λογαριασμό της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ .

2 ) : Ο Αιγινιακός της περιόδου 2012-13, που ανέβηκε στη Β’ εθνική κατηγορία .

Ο Δαυίδ Κοσμίδης διακρίνεται καθήμενος  πρώτος από αριστερά .

3 ) : Ο Γενικός αρχηγός του Αιγινιώτικου συλλόγου Κώστα Φιρινίδης ( αριστερά ) καλοσωριζει τον Δαυίδ Κοσμίδη στην ομάδα .

4 ) : Ο Αντιπρόεδρος του Αιγινιακού  Δημήτρης Αργυρόπουλος  ( αριστερά  ), με τον Δαυίδ Κοσμίδη  .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ