email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Θωράκισε την εστία του ο Αιγινιακός με Κώστα Κουγιουμτζόγλου !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

“Ενίσχυση στον άσσο” για τον Αιγινιακό, που έδωσε συνέχεια στην μεταγραφική του ενδυνάμωση, αποκτώντας τον 26χρόνο Θεσσαλονικιό τερματοφύλακα Κώστα Κουγιομτζόγλου .

Ο εξαίρετος πορτιέρε με σπουδαία θητεία σε αρκετές ομάδες της ΕΠΣΜ : Οδυσσέας  Κορδελιού, Ηρακλής Αμπελοκήπων, ΑΟΜ Μεσήμβριας, ΑΟΚ Αγιου Αθανασίου, Παυλος Μελάς, Εθνικός Σοχού ( Γ’ εθνική κατηγορία ), και Δόξα Ασσήρου

 (Α1 ΕΠΣΜ ), για πρώτη φορά μετακομίζει εκτός ορίων του Νομού Θεσσαλονίκης και αναμένεται να υπερασπιστεί μ’ επιτυχία τα γκόλ-πόστ της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου, για τη νέα αγωνιστική περίοδο,  στην προσπαθεία της για άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία .

Η μεταγραφή του είχε από καιρό κλείσει,  ωστόσο χθές ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο του Αιγινίου  .

Καταλυτική υπήρξε η παρουσία του ισχυρού οικονομικού παράγοντα και νεοεισελθόντα στο Δ.Σ. του Αιγινιακού Κώστα Φιρινίδη στον ερχομό του Κουγιομτζόγλου στο Αιγίνιο, αφού υπήρξαν συμπαίκτες στον ΑΟΜ Μεσήμβριας τη σεζόν 2015-16 και γνωρίζει πολύ καλά την αξία του .

Ο νέος πλέον γκολκίπερ των κυανολεύκων δήλωσε : ” Ηρθα σε μια ιστορική ομάδα με υψηλούς στόχους, που πιστεύω ότι θα τους υλοποιήσουμε με συνεχή δουλειά στο γήπεδο, ώστε να δικαιώσουμε και τις προσδοκίες των φιλάθλων μας .

Επέλεξα τον Αιγινιακό, ύστερα από την προτροπή του Γενικού αρχηγού κ. Φιρινίδη, που μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα αγωνιστικά, την άρτια οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία της μ’ έπεισε να συνεχίσω την καριέρα μου εκτός των Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας ” .

Img 87Afa5E0717A6C64E4Db33Ca8E2591Ff V

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΥ 

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Κουγιομτζόγλου .

Τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται υγεία και επιτυχίες .

Στις φώτο :

1 ) : Ο νεαποκτηθείς γκολκίπερ του Αιγινιακού Κώστας  Κουγιομτζόγλου .

2 ) : Ο Κώστας Κουγιομτζόγλου

 ( αριστερά ), με τον Κώστα Φιρινίδη 

( σήμερα Γενικό αργηγό του συλλόγου ), συμπαίκτες την αγωνιστική περίοδο 

2015-16 στον ΑΟΜ Μεσήμβριας .

Βίντεο του αγώνα Ελευθεριακός- ΑΟΚ Αγιου Αθανασίου της σεζόν 2018-19, όπου το νέο απόκτημα της ομάδας του Αιγινίου Κουγιομτζόγλου,  πετυχαίνει ένα σπάνιο γκόλ από “εστία σε εστία”, στο γήπεδο του Κορδελιού .https://youtu.be/JVGWfmZ4JEg

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ