email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τιμητική διάκριση για το “Pimpleia” στο Λιτόχωρο

διαφήμιση

Το κατάστημα εστίασης “Pimpleia” στο Λιτόχωρο Πιερίας, στo Φαράγγι του Ενιπέα,  επιλέχθηκε μεταξύ άλλων το φετινό καλοκαίρι για τη συμμετοχή του στην πολυσχιδή δράση “Action In Greece“. Μια δράση που έχει ως στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Τιμητική Διάκριση Για Το “Pimpleia” Στο Λιτόχωρο

Αξίζει να σημειωθεί, πως έπειτα από επίσκεψη επιτροπής στο κατάστημα του Λιτοχώρου, – η οποία δοκίμασε ενδελεχώς το προσφερόμενο μενού, και άντλησε πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή -, του αποδόθηκε το βραβείο των “5 χρυσών αστεριών“, από την “Action In Greece“, και το “The Anthology of Greek Gastronomy“. Γεγονός που καθιστά πρωτίστως το “Pimpleia“, αλλά και το νόμο Πιερίας, εξαίρετο γαστρονομικό προορισμό.

Το οδοιπορικό των μελών της επιτροπής έγινε ανάμεσα σε επιλεγμένους νομούς της Ελλάδας, αλλά και σε νησιά. Πέρα από την ηθική επιβράβευση του περήφανου ιδιοκτήτη Τάσου Τζιβάνη για την αδιάκοπη δουλειά, η βραβευμένη επιχείρηση θα συμμετέχει στη διαφημιστική καμπάνια της “Action In Greece“, που αναδεικνύει την χώρα μας ως ιδανικό προορισμό για ολόκληρο το έτος.

πηγη: olympiobima.gr

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα