email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Βαριά η υποψηφιότητα του Γιάννη Ζτάνη στη Λεπτοκαρυά με τον Γερολιόλιο

διαφήμιση

Πολύ δυνατή κίνηση του Γερολιόλιου στη Λεπτοκαρυά με την υποψηφιότητα του Γιάννη Ζτάνη

Με τον επιχειρηματία Γιάννη Ζντάνη από τη Λεπτοκαρυά στελεχώνει τον συνδυασμό του, τη ΣΥΝθεση, ο Βαγγέλης Γερολιόλιος. Μία πολύ δυνατή κίνηση!

Στη σημερινή ανακοίνωση αναφέρει:

Γνωρίζοντας τους υποψηφίους. Ο Γιάννης Ζτάνης από τη Λεπτοκαρυά είναι από σήμερα το νέο μέλος της οικογένειας της ΣΥΝθεσης.
Είναι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Ελένη Κούλιου και πατέρας ενός παιδιού. Επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης των ομώνυμων σούπερ μάρκετ, πτυχιούχος του τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων, ζει και δραστηριοποιείται στη Λεπτοκαρυά.
Διετέλεσε μέλος του ΣΕΟ Λεπτοκαρυάς, με αγάπη για τον Όλυμπο και τις αθλητικές δραστηριότητες βουνού.
Ο Γιάννης είναι ένα από τα νεαρά σε ηλικία στελέχη της ΣΥΝθεσης, με δυναμισμό και όραμα για τον Δήμο μας. Είναι ελπιδοφόρα η ενασχόληση των νέων ανθρώπων με τα κοινά, καθώς αποτελούν την επόμενη γενιά που θα οδηγήσει τις εξελίξεις στον τόπο μας.
Οι φρέσκες ιδέες και η ματιά ενός νέου ανθρώπου και επιχειρηματία αποτελούν παρακαταθήκες που πρέπει να αξιοποιηθούν για το όφελος του Δήμου.
Είναι χαρά και τιμή μου που συμπορευόμαστε από σήμερα στη ΣΥΝθεση.
Ο Γιάννης Ζτάνης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝθεσης στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Του εύχομαι από καρδιάς δύναμη και επιτυχία.

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης “ΣΥΝθεση”

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Ανακοίνωση: Κλειστό όλο το εικοσιτετράωρο τμήμα δρόμου στο Λιτόχωρο λόγω έργων ΔΕΔΔΗΕ από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου – Στη διάθεση πεζών και οδηγών την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 3μμ

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζονται οι εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου στο

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ολοκληρώθηκε η «19η Γιορτή του Αγρότη και Κτηνοτρόφου» με ημερίδα για αγροτικά & κτηνοτροφικά ζητήματα την εποχή της κλιματικής αλλαγής και μεγάλο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή 7 συλλόγων 

Αγροτικά και κτηνοτροφικά ζητήματα την εποχή της κλιματικής αλλαγής παρουσιάστηκαν

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Δήμος Δίου-Ολύμπου: Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας αύριο Σάββατο στην 19η Γιορτή του Αγρότη & Κτηνοτρόφου στην Καρίτσα • Θα υπάρχει δυνατότητα λήψης δείγματος για δωρεά μυελού των οστών

Οι δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών Πιερίας θα παρουσιαστούν το Σάββατο