email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Χρήστος Τζιουβάρας Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την Παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία»

διαφήμιση

Ο Χρήστος Τζιουβάρας κατάγεται από τον Νέο Παντελεήμονα και τον Πλαταμώνα και είναι 39 ετών.
Σπούδασε Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Οικονομία και Πολιτική στην σύγχρονη Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Αστική Ανάπλαση και Ανάπτυξη του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Διετέλεσε Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας από τον Ιανουάριο του 2015 και για τα επόμενα χρόνια, ενώ υπήρξε αναπληρωτής Γραμματέας του ίδιου οργάνου από το 2013 έως τον Ιανουάριο του 2015.
Είναι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας από τον Μάϊο του 2019 με την Παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» και επικεφαλής τον Ιατρό – Ακτινολόγο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Χρήστο Παπαστεργίου.
Κατά την εκλογή του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέχθηκε Γραμματέας του οργάνου και επανακλέχθηκε στην ίδια θέση τον Ιανουάριο του 2022.
Τον Μάϊο του 2023 επιλέχθηκε με άλλους 450 συναδέλφους του από όλη την Ευρώπη στο πρόγραμμα Νέοι Εκλεγμένοι Πολιτικοί της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας με την Παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα