email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Νέα εποχή ξημέρωσε για το Διεθνές Ίδρυμα Μεγάλου Αλεξάνδρου

διαφήμιση

Φίλοι Μακεδόνες,

Εμείς οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όλων των επωνύμων και ανωνύμων ηρώων δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ότι η Ελλάδα χωρίς την Μακεδονία μας είναι ένα αδιανόητο εγχείρημα.

Το Παγκόσμιο Συνέδριο της 20ης Αυγούστου 2023 των απανταχού Μακεδόνων για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωτάτης Αρχής για το Διεθνές Ίδρυμα  Αλεξανδρείου Μνημείου ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα από άτομα που θέλησαν να αμαυρώσουν το Συνέδριο, ευτυχώς ωστόσο, σύσσωμοι, το προεδρείο, ο Νομικός μας Σύμβουλος και η ολομέλεια του Συνεδρίου αντέδρασαν πολιτισμένα και απεφεύχθει οποιαδήποτε σχεδιασμένη προβοκάτσια είχαν κατά νου.

Ο Προέδρος Γιώργος Παπαδόπουλος και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ανωτάτης Αρχής (ΑΑ) του Διεθνούς Ιδρύματος του Αλεξανδρείου Μνημείου (ΔΙΑΜ) στέλνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ολομέλεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου για την εμπιστοσύνη και την θετική τους ψήφο.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την απερχόμενη Διοίκηση της ΑΑ και ειδικά τον π. Προέδρο και αγαπητό φίλο κ. Δημήτρη Χατζή για τις ατελείωτες ώρες, για τις υλικές και όχι μόνο θυσίες του ειδικά σε συνεργασία με τον Νομικό μας Σύμβουλο κ. Α. Ελευθεριάδη.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Νομικό μας Σύμβουλο που με τις πραγματικά σωστές και επιδέξιες νομικές κινήσεις κατάφερε να κερδίσουμε τον δικαστικό αγώνα εναντίον αυτών που κράτησαν παράνομα το Αλεξάνδρειο με το έτσι θέλω. Η συνέχεια αφορά στις κατάλληλες ενέργειες και τους νομικούς σχεδιασμούς για τα οικονομικά αλλά και τόσα άλλα θέματα που εκκρεμούν στο ΔΙΑΜ εξ αιτίας αυτών.

«Η νίκη δείχνει το πόσο δυνατός είσαι» και το δίκαιο αργά η γρήγορα έρχεται.

Εμείς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ανωτάτης Αρχής του ΔΙΑΜ θα προσπαθήσουμε με κάθε δυνατό μέσο για την σωστή λειτουργία και αναβάθμιση του Αλεξανδρείου, έχοντας πάντα κατά νου ότι είμαστε απόγονοι του Π. Μελά, του Νίκου Ζέζα, της Αγγελικής Μεταλλινού και τόσων άλλων.

Η πρώτη κίνηση του Διοικητικού Συμβουλίου έγινε άμεσα που δεν είναι άλλη από τον διορισμό της Προσωρινής Εκτελεστικής Επιτροπής.

Για τον Πρόεδρο Γεώργιο Παπαδόπουλο

Και τα μέλη του Δ.Σ. της Ανωτάτης Αρχής του

Διεθνούς Ιδρύματος Αλεξανδρείου Μνημείου

Ο Γενικός Γραμματέας ΑΑ του ΔΙΑΜ

Θεμιστοκλής Καρατζάς.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα