email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τζήκα Άννα – 3 Λόγοι για να με ψηφίσεις (βίντεο) 

διαφήμιση

Η Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πιερίας ΤΖΗΚΑ ΑΝΝΑ, ανέβασε στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης το πρώτο της βίντεο στο οποίο εξηγεί τους λόγους για να την εμπιστευθείς. Συγκεκριμένα ανέφερε: 

«Τι τα θες τα μπλεξίματα με την πολιτική σ’ αυτή την ηλικία», «Άστα αυτά για τους μεγάλους»,  «Κοίτα να φτιάξεις το μέλλον σου».

Είμαι η ΤΖΗΚΑ ΑΝΝΑ και είμαι Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πιερίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και το Συνδυασμό «Αλληλεγγύη» και αυτοί είναι 3 λόγοι για να εμπιστευτείς μία #νέα_φωνή στις εκλογές στις 8 Οκτωβρίου.

1. Δραστηριοποιούμαι στα Δημόσια και Ιδιωτικά έργα Οδοποιίας από το 2018 ως Επιβλέπων Μηχανικός. Γνωρίζω πολύ καλά το μηχανισμό, κυρίως σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, απ’ άκρη σ’ άκρη του Νομού. 

2. Είμαι Διπλωματούχος Ειδίκευσης στη Διοίκηση Εφοδιαστικής αλυσίδας, ένας κλάδος που προσελκύει τεράστια επενδυτικά κεφάλαια. Η Πιερία μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη εφοδιαστική δύναμη με σωστό σχεδιασμό, προγραμματισμό και επιχειρηματικότητα.

3. Μέσα από την πολυετή εθελοντική μου δράση, καθώς και μέσα από την δική μου πρωτοβουλία για την ίδρυση δύο Οργανισμών που αφορούν κοινωνικά ζητήματα, προσφέρω ενεργά στην Κοινωνική Πρόνοια.

@i_ypopsifia #νέα_φωνή #tzitzi2023 #allileggii #empistosini #pieria ♬ πρωτότυπος ήχος – i_ypopsifia

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα