email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Την εταιρεία GINOX στο Αιγίνιο επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης

διαφήμιση

Από το 1983 με συνέπεια και επαγγελματισμό η εταιρεία GINOX, με έδρα το Αιγίνιο, προμηθεύει τα προϊόντα της στην ελληνική και τη διεθνή αγορά, με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών της, πρωτοπορώντας στον κλάδο της.

Η εταιρεία GINOX ειδικεύεται στην παραγωγή επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών και έχει δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σύγχρονο σχεδιασμό και εργονομία στους χώρους, που τα καθιστούν ανάρπαστα.

Περιηγήθηκα με μέλη του Συνδυασμού μας στο κτί­ριο της διοί­κη­σης, τη βιο­μη­χα­νι­κή μο­νά­δα και την απο­θή­κη έτοι­μων προ­ιόντων, συνομίλησα με τους διοικούντες και τους απασχολούμενους στην επιχείρηση, διαπίστωσα τις καινοτόμες πρακτικές, την υψηλή τεχνογνωσία, τα προηγμένα τεχνολογικά μηχανήματα και την εξειδίκευση.

Lagdaris 5 4
Lagdaris 1 4
Lagdaris 2 4
Lagdaris 3 4
Lagdaris 4 4

Με σταθερές αξίες την αξιο­πι­στία, την ποιό­τη­τα, την και­νο­το­μία και τη συνέ­πεια η GINOX έχει κα­θιε­ρω­θεί στην αγο­ρά εδώ και 35 χρόνια καλύπτοντας και τον πλέον απαιτητικό πελάτη.

Εξέφρασα στους ιδιοκτήτες της εταιρείας τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχημένη πορεία τους στον ταλανιζόμενο κλάδο της βιομηχανίας και τους ευχήθηκα να συνεχίζουν με το ίδιο πάθος να αντιμετωπίζουν τα εμπόδια με δημιουργικό τρόπο.

Εμείς θα είμαστε πάντα στο πλευρό αυτών των υγιών επιχειρήσεων που αποτελούν στολίδι για τον τόπο μας.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Ι. Κομπατσιάρη για την εκλογή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπύρου Κουλκουδίνα στο αξίωμα του γραμματέα της Βουλής των Ελλήνων για την νέα κοινοβουλευτική περίοδο.

Αξιότιμε κύριε Βουλευτή Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα να σε

Δήμος Πύδνας - Κολινδρού
Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Χρήστου Κομπατσιάρη προς τον υποστράτηγο Φώτη Ντουḯτση πού ανέλαβε Διοικητής στην νεοϊδρυθείσα υπηρεσία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος

Αξιότιμε Στρατηγέ, Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα ως Δήμαρχος Πύδνας