email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΕΛ.Π.ΠΙ. Στην «Γιορτή Τσίπουρου» Ανατολικορωμυλιοτών Κορινού

διαφήμιση

ΕΛ.Π.ΠΙ. Στην «Γιορτή Τσίπουρου» Ανατολικορωμυλιοτών Κορινού

Ελεύθερη ποδηλασία σημαίνει γυμναστική, αναψυχή τουρισμός αλλά και μουσική, χορός, πολιτισμός ,ασφάλεια, υγεία, εκπαίδευση και για συντομία: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ !

Η ασφαλέστερη , εθελοντική (βραβευμένη) , ποδηλατική ομάδα των ΕΛ.Π.ΠΙ. συμμετείχε φυσικά, στο πραγματικά πολύ  πετυχημένο γλέντι ,αφιερωμένο στον τρύγο και το τσίπουρο-με γλυκάνισο ή χωρίς- του συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κορινού!

Ελεύθεροι ποδηλάτες και δεκάδες εκατοντάδες  συμπολίτες μας από Κορινό, Κίτρος, Κατερίνη και όλη σχεδόν την Ελλάδα (!)και δεν αστειευόμαστε –ακόμα και φίλος από Αθήνα μας έκανε την τιμή να συμμετέχει. Ξεχωριστή η  δυναμική παρουσία του νέου Δημάρχου Κατερίνης  κ. Ιωάννη Ντούμου  αλλά και βουλευτών  όπως του κ. Ξενοφών Μπαραλιάκου και δημοτικών συμβούλων όπως του κ. Θωμά Αναστασιάδη και άλλων .  

Μουσική ,χορός, και ολοήμερο ξεφάντωμα ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα με πλούσιο μπουφέ από σουβλάκια, λουκάνικα ,τσιπουρομεζέδες και φυσικά …δωρεάν τσίπουρο για τους μερακλήδες !

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους διοργανωτές αλλά ιδιαίτερα στους ακούραστους εθελοντές και εθελόντριες και τις Ελεύθερες Ποδηλάτισσες που έκαναν και ποδήλατο αλλά και χόρεψαν μέχρι αργά… όποιοι δεν  ήρθαν ,έχασαν  !

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ  ΕΛ,Π.ΠΙ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ ΜΤΒ LEADER

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα