email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΑΕ Καρίτσας – Αιγινιακός 1 – 5 με 5η ταχύτητα πέρασε από την Καρίτσα το Αιγίνιο ! 

διαφήμιση

ΑΕ Καρίτσας – Αιγινιακός 1 – 5 με 5η ταχύτητα πέρασε από την Καρίτσα το Αιγίνιο ! 

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο Αιγινιακός παίζοντας ποδόσφαιρο αξιώσεων σ’ όλο το ενηναντάλεπτο, έκανε επίδειξη δύναμης στην Καρίτσα κερδίζοντας με 5 – 1 την τοπική ΑΕ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, μαζί με την ΑΕ Περίστασης, ύστερα από επτά αγωνιστικές μέρες .

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου από τα … αποδυτήρια έδειξε τις διαθέσεις της και κατάφερε να φτάσει δίκαια σε μια ευρεία νίκη, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία .

Η ΑΕ Καρίτσας πάλαιψε φιλότιμα αλλά δεν άντεξε στην πίεση των Αιγινιωτών, πάντως παρουσίασε ένα καλογυμνασμένο σύνολο .

Στο 7″ ο Αβραάμ έκανε ασίστ από τα δεξιά και ο Ραφαήλ Παρδάλης από κοντά έγραψε το 0 – 1 .

Στο 17′ ο Βασίλης Χατζηδίμπας ανατράπηκε από τον γκολκίπερ Ρετσίδη και ο παθών το εκτέλεσε αλλά “Πανέγκα” εύστοχα διπλασιάζοντας τα τέρματα του

 Αιγινιακού .

Στο 21′ μεγάλη ευκαιρία της Καρίτσας όταν ο Καραθάνος Χ. έπιασε το σούτ , ο τερματοφύλακας Κουγιουμτζόγλου απέκρουσε προσωρινά και ο Μητράκας σε κενή εστία έστειλε τη μπάλλα ψηλά άουτ .

Στο 45′ ο Κοσμίδης με ωραία κάθετη μπαλλια βρήκε τον  Ραφαήλ Παρδάλη, που με ψιλοκρεμμαστό σούτ “κρέμασε” τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων γράφοντας το 0 – 3 .

Στο 49′ ο Μπουρανής κατά λαθος τροφοδοτησε τον αμαρκάριστο  Κωστόπουλο,που εύκολα μείωσε σε 1-3 .

Στο 52′ ο Χατζηδίμπας έδωσε στον Σωτήρη Αβραάμ, που με δυνατό κοντινό σούτ έστείλε τη μπαλλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα αντιπαλα δίχτυα ( 1- 4 ), έτσι ο νεαρός άσσος στο ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του Αιγινίου, μετά από δημιουργός στο πρώτο γκόλ στέφθηκε και σκόρερ  .

Στο 55′ σουτ του  Ναζλίδη η μπαλλα κόντραρε σε αμυντικό και αποκρουστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αιγινιακού .

Στο 67′ ο Παρδάλης επιχείρησε “σόλο” και  έδωσε έτοιμο γκολ στον Β. Χατζηδίμπα, που  σε κενό τέρμα σαν σε προπόνηση πέτυχε το 1-5 .

Στο 77′ ο  16χρόνος Κωστας Τασιώνας πλάσαρε από ευνοϊκή θέση μόλις άουτ .

Διαιτητής ο κ. Γιώργος Ασλανίδης και Βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Αδαμαντίδης και Σταφύδας .

ΑΕ Καρίτσας ( Σωτήρης Ζιώγας ) :

Ρετσίδης, Τουλίκας,  Παυλίδης,  Γιαννακός,  Μπιτσάνης, Σκαμπαρδώνης στο 46′ Καραθάνος Α., Κωστόπουλος στοβ67′ Μπατζογιάννης, Καραθάνος Χ.,  Μητράκας Θ. στο 58′ Παπαϊωάννου, Καλαιτζίδης στο 67′ Γουλάντας, Ναζλίδης στο 76′ Μητράκας Κ.

Αιγινιακός  ( Γιώργος Ντάμτσιος ) :

Κουγιουμτζόγλου, Καρτσαμπάς,  Κακατάτσιος, Δαραής, Γιαζιτζόγλου στο 34′, λόγω τρ. Μπουρανής, Κόλα στο 53′ Τσολακίδης Χατζηδίμπας στο 65′ Εμμανουηλίδης, Κοσμίδης, Παρδάλης,  Σαββίδης στο 53′ Τασιώνας, Αβραάμ στο 65′ Τοπαλίδης .

Φωτο από τον αγώνα:

1 ) : Οι αρχηγοί των δύο ομάδων Θόδωρος Μητράκας της ΑΕ Καρίτσας και Γιώτης Γιαζιτζόγλου του Αιγινιακού,  με το Διαιτητικό τρίο .

2 ) : Ο Αιγινιακός 

3 ) : Η ΑΕ Καρίτσας 

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ