email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Δημοσκόπηση Prorata: Μια ανάσα από μονοψήφιο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ

διαφήμιση

Η δημοσκόπηση της Prorata βάζει «φωτιά» στο τεταμένο εσωκομματικό σκηνικό του ΣΥΡΙΖΑ καθώς τον δίνει στην τρίτη θέση με 10,5% όπως και το ΚΚΕ. Νέα Δημοκρατία προελαύνει με 34% και ΠΑΣΟΚ έπεται με 12%.

Η νέα πανελλαδική δημοσκόπηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας από την εταιρεία Prorata επιβεβαιώνει τις ανατροπές που έχει φέρει η εσωκομματική αναταραχή στο ΣΥΡΙΖΑ αλλ΄΄α και την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στη δεύτερη θέση. 

«Μάχη» για την τρίτη θέση φαίνεται ότι δίνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Prothesi Prorata
Δημοσκόπηση Prorata: Μια Ανάσα Από Μονοψήφιο Ποσοστό Ο Συριζα 2

Το σαφές προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 34% στην πρόθεση ψήφου δείχνει ότι η κυβ΄έρνηση προχωρά απερίσπαστη στο έργο της, την ίδια στιγμή που το ΠΑΣΟΚ σκαρφαλώνει στη δεύτερη θέση με 12% εκμεταλλευόμενο στο έπακρο τα ΄όσα διαδραματίζονται στο ΣΥΡΙΖΑ. Σταθερ΄ά δυναμικό είναι το ποσοστό του ΚΚΕ με 10.5 % όσο δηλαδή και του τρίτου ΣΥΡΙΖΑ που όχι μόνο προβληματίζει αλλά δείχνει ότι η καθοδική πορεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει τέλος. 

Ακολουθούν η Ελληνική Λύση στο 4%, η Πλεύση Ελευθερία στο 3,5%, η Νίκης και οι Σπαρτιάτες στο 2,5%, το ΜεΡΑ25 στο 2%, ενώ το ποσοστό όσων δηλώνουν αναποφάσιστοι ανέρχεται στο 15,5%.

Ερωτώμενοι ποιον πολιτικό αρχηγό προτιμούν, ποσοστό 33% απαντά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, 23% τον Δημήτρη Κουτσούμπα, 18% τον Νίκο Ανδρουλάκη, 15% τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, 13% τον Κυριάκο Βελόπουλο, 11% τον Στέφανο Κασσελάκη, 4% τον Δημήτρη Νατσιό και 3% τον Βασίλη Στίγκα.

Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης 

Ως προς την καταλληλόλητα για την πρωθυπουργία της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης (39%) υπερέχει έναντι των ανταγωνιστών του, με τον Στέφανο Κασσελάκη, το Νίκο Ανδρουλάκη και τον Δημήτρη Κουτσούμπα να συγκεντρώνουν ποσοστά χαμηλότερα του 6%. Ειδικότερα οι υπόλοιποι αρχηγοί συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά:

Στέφανος Κασσελάκης: 5%

Νίκος Ανδρουλάκης: 4%

Δημήτρης Κουτσούμπας: 3%

Ζωή Κωνσταντοπούλου: 3%

Κυριάκος Βελόπουλος: 2%

Δημήτρης Νατσιός: 1%

Βασίλης Στίγκας: 1%

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο