email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ακαδημία Πλαταμώνα – Αιγινιακός 0 – 0

διαφήμιση

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ !

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο Αιγινιακός έμεινε αλώβητος στο … κάστρο του Πλαταμώνα, όπου ήρθε ισόπαλος 0 – 0, με την τοπική Ακαδημία .

Έτσι η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου στάθηκε όρθια σε μια δύσκολη έδρα, που πέρυσι στο τέλος των πλέι – όφ του πρωταθλήματοςτης, στέρησε την ανοδο για τη Γ’ εθνική κατηγορία και διατηρήθηκε άξια στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της .

Το παιχνίδι ήταν μέτριο από ποιοτικής πλευράς και σ’ αυτό συνετέλεσε ο απαράδεκτος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, που ήταν σε άθλια κατάσταση .

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο,  στην επανάληψη οι Αιγινιώτες ανέβασαν την απόδοση τους  κηνυγώντας το διπλό, αλλά θα λεγαμε ότι τους βόλεψε τελικά η λευκή ισοπαλία, που πήραν δίκαια  .

Οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και μοιρασμένες από τις δύο ομάδες, ενώ 

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αιγινιακός έπαιξε από το 70′ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Χατζηδίμπα, που είδε την  κόκκινη κάρτα του Διαιτητή Γιαμούζη . Αρχικά ο ρέφερυ του έδειξε κίτρινη, αλλά με παρέμβαση της Βοηθού Διαιτητή δίδας Τσικληταρη, άλλαξε την απόφαση του και τον έστειλε … στα αποδυτήρια .

Platamonas Aiginiakos 1
Platamonas Aiginiakos 2
Platamonas Aiginiakos 3

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στη φάση αυτή υποστηρίζοντας ότι το σωστό, ήταν να παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής τους .

Στο 22′ Ο Χατζηλαδάς με φάουλ έστειλε την μπαλλα στο δοκάρι και μετά αυτή έφυγε άουτ. 

Στο 58′ σουτ του Χατζηδιμπα έφυγε μόλις άουτ. 

Στο 75′ δυνατό σουτ του Σαββίδη απέκρουσε ο γκολκίπερ Κούσιας .

Στο 86′ σουτ του Ταντή από ευνοϊκή θέση απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού Κουγιουμτζόγλου .

Καλός σε γενικές γραμμές ο Διαιτητής  κ. Τάσος Γιαμούζης και οι  Βοηθοί Διαιτητές  δίδα Δήμητρα Τσικλητάρη και Ατματζίδης.

Οι συνθέσεις  : 

Ακαδημία Πλαταμώνα ( Γιάννης Κωνσταντινίδης ) : Κούσιας, Θεοδοσιάδης , Αρζάνας, Σιαμαγκάς, Μήτρας, Αγγελάτος, στο 82′ Μανώλας, Κατέλας, Τσιώμης, Ταντής, Χατζηλαδάς, Πιατίδης στο 90′ Γαλάνης . 

Αιγινιακός  ( Γιώργος Ντάμτσιος ) :

Κουγιουμτζόγλου, Καρτσαμπάς,  Κακατάτσιος, Δαραής, Κοσμίδης, Μπουρανής, Χατζηδίμπας, Τσολακίδης,  Παρδάλης στο 88′ Αβραάμ, Κόλα στο 77′ Καπετάνος,  Τασιωνας στο 68′ Σαββίδης .

Φωτοό από τον αγώνα :

1 ): Ο Αιγινιακός 

2 ): Η Ακαδημία Πλαταμώνα 

3 ): Ο πάγκος του Αιγινιακού .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ