email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο είπαν το τελευταίο αντίο στον θρυλικό Κώστα Νεστορίδη

διαφήμιση

Ήταν όλες οι γενιές των ΑΕΚτζήδων (και όχι μόνο) εκεί για να πουν το ύστατο χαίρε στον μυθικό Κώστα Νεστορίδη που πέρασε στην αιωνιότητα από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου, σε ηλικία 93 ετών.

Η σορός του θρυλικού Κώστα Νεστορίδη τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα στο γήπεδο όπου έγραψε ιστορία με την φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΚ.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, αρκετός κόσμος, οπαδοί της ΑΕΚ, συγγενείς, φίλοι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές πήγαν στην εκκλησία για να τιμήσουν τον εμβληματικό «Νέστορα», με το φέρετρό του να είναι σκεπασμένο με τη σημαία της οομάδας που αγάπησε και δόξασε ως ποδοσφιαριστής

Το τελευταίο «αντίο» στον θρυλικό ποδοσφαιριστή είπαν μεταξύ άλλων ο Θωμάς Μαύρος, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Γιάννης Βούρος, ο Νίκος Σαργκάνης και αντιπροσωπεία της ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΚ, προεξάρχοντος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Nestor 1
Nestor 3
Nestor 6

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η ταφή του έγινε στο κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Η οικογένεια του Κώστα Νεστορίδη επιθυμούσε αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα στην κάλπη τού Συλλόγου «Πίστη» γονέων και κηδεμόνων παιδιών με παθήσεις καρκίνου, που υπήρχε στην Αγία Τριάδα, καθώς και στο κοιμητήριο Καλλιθέας. Τραπεζικός λογαριασμός στην ALPHA BANK. αρ. λογαριασμού: 130002002008236. IBAN: 01401300130002002008236. Με τη σημείωση: Εις μνήμην Κώστα Νεστορίδη.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα