email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αιγινιακός: Αύριο Φιλικος Αγώνας Στον Κορινό

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Αύριο Παρασκευή στις 5:30 μ.μ. Ο Αιγινιακός θα μεταβεί στον Κορινό όπου θα δώσει φιλικό παιχνίδι με τον τοπικό Θερμαϊκό, υπό το φώς των προβολέων .

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ντάμτσιος θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε ψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς, μιας και το επόμενο μάτς για τους Αιγινιώτες είναι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024 ( εκτός εδρας στον Ατρόμητο Κατερίνης ), καθώς μεσολαβεί να μεν αγωνιστική στις 3 του νέου χρόνου, αλλά ο Αιγινιακός παίζει με τον Άρη Κοκκινοπλιτών, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και θα πάρει χωρίς κόπο τους βαθμούς με 3 – 0 τέρματα, κατά συνέπεια υπάρχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι να επαναρχίσουν οι  επίσημες υποχρεώσεις .

Η προετοιμασία μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ξεκίνησε με χθεσινή προπόνηση και θα συνεχιστεί σήμερα κανονικά στο ΔΑΚ Αιγινίου .

Όλο το έμψυχο δυναμικό του Αιγινιακού είναι διαθέσιμο για την τεχνική ηγεσία, ενώ αναμένονται και άμεσες  μεταγραφικές κινήσεις για την ενδυνάμωση του ρόστερ .

ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Στο μεταξύ ολοκληρωθηκαν επιτυχώς όλες οι απαραίτητες ενέργειες στον χοορτοτάπητα του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”, που αφορούσαν σπορά, λίπανση και καταπολέμηση ασθενειών και το γήπεδο αναμένεται αναμφίβολα στο πρώτο εντός έδρας αγώνα του νέου χρόνου με την ΑΕ Καρίτσας ( 14 / 1 ), να έχει εντελώς διαφορετική και καλύτερη όψη, η οποία θα βοηθήσει σημαντικά την ομαδα μας .

Img 20221029 120906 1

Στις φωτό :

1 ) : Το τεχνικό τίμ του Αιγινιακού από δεξιά ο Προπονητής Γιώργος Ντάμτσιος, ο Προπονητης τερματοφύλακων Διονύσης Γρηγορόπουλος και ο Γυμναστής Στέλιος Χαρπαντίδης 

2 ) : Το γήπεδο μετά τις εργασίες …

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ