email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Μαζί μας ο Σταύρος Κ. Κωνσταντινίδης επανέρχεται ως Υποψήφιος Σύμβουλος στην Επιμελητηριακή Πορεία, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου.

διαφήμιση

Μαζί μας ο Σταύρος Κ. Κωνσταντινίδης επανέρχεται ως Υποψήφιος Σύμβουλος στην Επιμελητηριακή Πορεία, με επικεφαλής τον Ηλία Χατζηχριστοδούλου. έπειτα από την πρώτη του επιτυχημένη θητεία στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Πιερίας (2012-2017). Ο Σταύρος είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης «e-stos ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ», που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής από το 2006, καθώς και συνιδιοκτήτης της «DATAPLAN IKE», της μοναδικής εταιρείας στον νομό Πιερίας, που ασχολείται με μελέτες συμμόρφωσης φυσικών και νομικών προσώπων, σύμφωνα με τον Νόμο για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Είναι Τεχνολόγος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, καθώς και πιστοποιημένος Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (DPO).

Πέραν της επιτυχούς επαγγελματικής του πορείας, έχει πολυετή σταθερή παρουσία και συμβολή στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, ως ενεργό μέλος της «Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης». Ο Σταύρος με την επιτυχημένη του επαγγελματική πορεία και την ενεργό του συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου μας, διαθέτει μία ολιστική ματιά και άποψη για την αναβάθμιση του οικονομικού και πολιτιστικού επιπέδου της Πιερίας.

Είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Μπατσαρά και έχουν έναν υιό τον Κωνσταντίνο.

Καλωσόρισες Σταύρο στην Επιμελητηριακή Πορεία!

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα