email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Γιάννη Βλάχος: Πιστός στο ραντεβού του Σεπτεμβρίου !

διαφήμιση

“Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά” λέει το λαϊκό άσμα και ταιριάζει απόλυτα με τον Γιάννη Βλάχο, που ως προπονητής πέρασε από το Αιγινιακό .

Έτσι κάθε χρόνο δεν παραλείπει να δίνει το παρόν του στο καφέ του Αιγινιακού στην μεγάλη εμποροπάνηγυρη Αιγινίου με την οικογένεια του, εκτιμώντας ανάλογα το πέρασμα από τον πάγκο της Αιγινιώτικης ομάδας. 

Βέβαια και οι παράγοντες του ποδόσφαίρου, καθώς και ο φιλάθλος κόσμος της κωμόπολης της Βόρειας Πιερίας τον υπεραγαπούν ανταποδιδοντας τα φιλικά συναισθήματα του .

Ο εκ Σταγείρων Χαλκιδικής – πατρίδα ως γνωστόν του φιλόσοφου Αριστοτέλη – τεχνικός εργάστηκε με επιτυχία σε τρείς θητείες στην ομάδα του Αιγινίου,  όταν αυτή αγωνιζόταν στη Γ’ εθνική κατηγορία (επαγγελματική) και στη Β’ εθνική κατηγορία, προσφέροντας ανεκτίμητες έργο .

Ενώ εδώ και αρκετά χρόνια ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ως αναλυτής, φέτος είναι στέλεχος της Β’ ομάδας .

Παράλληλα ξεκίνησε και δεύτερη  ενασχόληση, αφού είναι συνεργάτης σε αθλητική μεσημεριανή εκπομπή στον FLASH 99,4 .

Ο Γιάννης στα πλαίσια της επισκεψης του στο πανυγήρι του Αιγινίου δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς φίλους και γνωστούς και να θυμηθούν τα παλιά .

Με τον υπογράφοντα συναντήθηκαν για λίγο και το πρόσφατο παρελθόν ήρθε στην … επιφάνεια με ωραίες εικόνες και μνήμες, που παραμένουν άσβεστες στον χρόνο .

Στη φωτό : Ο Γιάννης Βλάχος (δεξιά), με τον αθλητικογράφο Γιώργο Καρανικόλα .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα