email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αυτά είναι τα εκλογικά τμήματα της Π.Ε. Πιερίας

Αυτοδιοίκηση: Μειωμένο κατά 8 έδρες το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης εάν ισχύσει η απογραφή του 2021
διαφήμιση

6 Οκτωβρίου στις κάλπες.

Λίγα 24ωρα απομένουν πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, με τους ψηφοφόρους να αναζητούν «πώς και πού ψηφίζω» στις 6 Οκτώβρη.

Η πρώτη «μάχη» για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ θα δοθεί την Κυριακή στις 6 Οκτωβρίου, όταν οι ψηφοφόροι θα μεταβούν στα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό για να ψηφίσουν. Ήδη, μπορείτε να δείτε «Πού ψηφίζετε».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις η προσέλευση και η συμμετοχή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να είναι μεγάλη, καθώς τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών θα καθορίσουν την κατεύθυνση του ΠΑΣΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Οι παρατηρητές της εσωκομματικής αναμέτρησης του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για συμμετοχή που θα αγγίξει και θα ξεπεράσει τις 300.000 ψηφοφόρους.

Στα, περίπου, 950 εκλογικά τμήματα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ θα ανοίξουν στις 7 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα,

Η πλήρης περιγραφή με τους κανόνες και το συνολικό πλάνο της διαδικασίας περιλαμβάνεται σε εγκύκλιο που έχει αποσταλεί από την ΕΔΕΚΑΠ προς όλες τις Νομαρχιακές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ και τα επιτελεία των υποψηφίων προεδρικών υποψηφίων.

Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, οι υποψήφιοι είναι 6:

Παύλος Γερουλάνος,

Νίκος Ανδρουλάκης,

Άννα Διαμαντοπούλου,

Χάρης Δούκας ,

Νάντια Γιαννακοπούλου,

Μιχάλης Κατρίνης

Στον δεύτερο γύρο 13 Οκτωβρίου θα αναμετρηθούν οι δύο πρώτοι του α’ γύρου.

Πού ψηφίζω στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στον α’ γύρο

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00 π.μ. την Κυριακή και θα κλείσουν στις 07:00 μ.μ. την ίδια ημέρα. Αν χρειαστεί θα δοθεί παράταση.

Σε αντίθεση με τις εθνικές εκλογές, οι εκλογείς του ΠΑΣΟΚ μπορούν να ψηφίσουν σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα της χώρας, ανεξάρτητα από το πού διαμένουν ή πού ασκούν το εκλογικό του δικαίωμα στις εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές.

Αναλυτικά, τα εκλογικά τμήματα στην Π.Ε. Πιερίας:

Pasok1
Pasok2

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Πολιτικά
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εγκαινίασαν τη νέα Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Αντιπεριφέρειας Κιλκίς

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο υποδέχτηκε στην Αντιπεριφέρεια Κιλκίς ο