email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Μαστόδοντας-Νεοκαισάρεια: «Τρέχω για την Κατερίνη» 2024

διαφήμιση

Μαστόδοντας-Νεοκαισάρεια: «Τρέχω για την Κατερίνη» 2024.

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης και του Ανθρώπου «ΜΑΣΤΟΔΟΝΤΑΣ – ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ» ευχαριστεί ολόθερμα τον Δήμαρχο Κατερίνης Ιωάννη Ντούμο, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Τουρισμού Ελίνα Διαμαντοπούλου, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Γεώργιο Κοκαβίδη, το Τμήμα Τύπου του Δήμου μας,  για την πρωτοβουλία τους, το μετάλλιο που θα απονεμηθεί στους δρομείς του «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» να φέρει και το λογότυπο του Ομίλου μας.

Ο αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024,  περιλαμβάνει μια διαδρομή οκτώ (8) χιλιομέτρων. Η αφετηρία είναι στο Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας με ώρα έναρξης στις 11:00 π.μ. Ο τερματισμός της διαδρομής είναι στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης. Αποτελεί μεγάλη τιμή τόσο για τον Όμιλό μας όσο και για την Νεοκαισάρεια. Πέρα από τους συμβολισμούς επιβεβαιώνει την αναγνώριση των προσπαθειών του Ομίλου μας να διαφυλάξει και να αναδείξει τα ευρήματα του μαστόδοντα της Νεοκαισάρειας, την σημαντικότητα των ευρημάτων για τον τόπο μας και τον Δήμο Κατερίνης.

Τελικό T Shirt Για Το Τρεχω Για Την Κατερινη

Η πολιτιστική/αθλητική εκδήλωση «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ» είναι πλέον ένας εδραιωμένος θεσμός, τον οποίο έχουν αγκαλιάσει οι δημότες. Αυτό αποδεικνύεται από τη μαζική συμμετοχή σε αυτόν τόσο των δρομέων όσο και από ένα σύνολο φορέων και συλλόγων που συνδράμουν κάθε χρόνο στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ό Όμιλός μας από την έναρξη των δραστηριοτήτων του συμμετέχει και υποστηρίζει ενεργά τις προσπάθειες των διοργανωτών κάθε χρόνο.

 Ο Όμιλός μας μαζί με την Κοινότητα Νεοκαισάρειας και τα Πολιτιστικά Σωματεία «Ο Πόντος» και ο «Κοτζά Αναστάς» θα συνδράμουν στην υποστήριξη των δρομέων στην αφετηρία προσφέροντας νερό και στον τερματισμό της διαδρομής απονέμοντας τα μετάλλια στους δρομείς. Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές για την ευκαιρία που μας δίνουν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτήν την όμορφη Πολιτιστική/Αθλητική εκδήλωση. 

Ευχόμαστε και φέτος η συμμετοχή των δρομέων να ξεπεράσει ένα ακόμη ρεκόρ και οι δρομείς να απολαύσουν την διαδρομή.

Με Εκτίμηση

   Το  Δ.Σ.

Όμιλος Φίλων της Φύσης & του Ανθρώπου

«Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια»

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα