email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τα θερμά μας συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Χανδόλια

διαφήμιση

Με βαθύτατη θλίψη έγινε γνωστή η απώλεια του Γιώργου Χανδόλια, ενός εξέχοντος ανθρώπου στον χώρο των τεχνών και της καλλιτεχνικής σκηνής. Ο Γιώργος Χανδόλιας συνδέθηκε άρρηκτα με το Φεστιβάλ Ολύμπου, καθώς υπηρέτησε με αφοσίωση ως καλλιτεχνικός διευθυντής τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας το μοναδικό του αποτύπωμα στο πολιτιστικό τοπίο της Πιερίας και γενικότερα.

Η συμβολή του στην εξέλιξη και προβολή του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού γίγνεσθαι της περιοχής ήταν καθοριστική. Γνωστός για το πάθος του και την αγάπη του για τις τέχνες, ο Γιώργος Χανδόλιας κατόρθωσε να δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης με το κοινό και τους καλλιτέχνες, βοηθώντας στον εμπλουτισμό του πολιτιστικού κλίματος.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο πεδίο των τεχνών, αλλά το έργο του και η αφοσίωσή του στις τέχνες θα συνεχίσουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις επόμενες γενιές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Ελπίζουμε η οικογένεια και οι φίλοι του να βρουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή και να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη του μέσω των όμορφων αναμνήσεων και των έργων που εκείνος άφησε πίσω του.

Εγκάρδιες σκέψεις και προσευχές συνοδεύουν τα θερμά μας συλλυπητήρια.

 

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα