email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Α.Ο.Τρίκαλα – Αιγινιακός 0 – 0 όρθιος στα Τρίκαλα ο Αιγινιακός !

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Ο Αιγινιακός ύστερα από μεγαλειώδη εμφάνιση πήρε πολύτιμη λευκή ισοπαλία στα Τρίκαλα από τον εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας τοπικό  Α.Ο .

Οι Αιγινιώτες του Σωτήρη Ζιώγα από το πρώτο λεπτό κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο και θα μπορούσαν αν εκμεταλεύονταν τις κραυγάλεες ευκαιρίες, που τους παρουσιαστηκαν να έφευγαν με το διπλό από τη Θεσσαλική πόλη .

Οι γηπεδούχοι μόνο προς το τέλος του παιχνιδιού ( καθυστερήσεις) έφτασαν με αξιώσεις να πετύχουν γκόλ με τον Σκόνδρα Ι., που έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ Κουγιουμτζόγλου είπε όχι .

Στο 4′  ο Μιτακίδης ανατράπηκε από τον Καρατάσιο χωρίς ο Διαιτητής να δώσει το καταφενεστατο πέναλτυ υπέρ του Αιγινιακού .

Στο 16′ ο Μιτακίδης βρήκε τον Μαργαρίτη, αυτός έπιασε ένα εκπληκτικό σούτ, που ο γκολκίπερ Γκέκας με φοβερή απόκρουση εδιωσε τη μπαλλα σε κόρνερ, ήταν η καλύτερη φάση του αγώνα για επιτυχία τέρματος . 

Στο 74′ ο Κακατάσιος τροφοδοτησε τον Μαργαρίτη, που σούταρε άουτ από ευνοϊκή θέση .

Στο 89′ σούτ του Παρδάλη απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Γκέκας σωτήρια .

Διαιτητής ο κ. Δημήτριος Μαργιόλας και βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ. Απόστολος Καλογριανίτης, αμφότεροι από την ΕΠΣ Καρδίτσας και Μιλτιάδης Μπουρονίκος από την ΕΠΣ Λάρισας 

Οι συνθέσεις :

Α.Ο.Τρίκαλα ( Νίκος Μανούρας)

Γκέκας, Σκούμπρα, Σίνκ, Καρατάσιος στο 7′

Κατσαντώνης, Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος στο 60′ Abdellah, Ισαακίδης στο 60′ Βλιώρας, Σαμαράς, Λουκάς .

Αιγινιακός (Σωτήρης Ζιώγας)

Κουγιουμτζόγλου, Χατζηκωσταντίνου,  Κακατάσιος, Χατζηδίμπας Β., Δαραής στο 82′ Πορφυρίδης, Κιρκιλιανίδης, Δελιόπουλος στο 46′ Χατζηδίμπας Κ., Μιτακίδης, Παρδάλης στο 87′  Τασιώνας, Μαργαρίτης στο 76′ Προβατίδης, Ροντρίγκες στο 76′ Ξυδούς.

Στη φώτο ο Αιγινιακός όπως παρατάχθηκε στα Τρίκαλα .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα