email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ελλάδα – Ιρλανδία 2-0: Πρώτη και καλύτερη με δυο γκολ αφιερωμένα στον Τζόρτζ

διαφήμιση

Πιο δύσκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα η Ελλάδα νίκησε δίκαια την Ιρλανδία, οι σκόρερς Μπακασέτας-Μάνταλος και όλοι οι συμπαίκτες τους αφιέρωσαν το γκολ στον Τζορτζ Μπάλντοκ και πλέον το ματς με την Αγγλία στα μέσα Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου στο Nations League.

Ηταν απλά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ. Η Εθνική ποδοσφαίρου προσέθεσε ακόμη μία εξαιρετική εμφάνιση στον λογαριασμό της και σε ένα κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου όλοι μαζί, σαν μία «γροθιά» παίκτες, τεχνικό τιμ, διοικούντες της ΕΠΟ και φυσικά ο κόσμος τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ, επικράτησε 2-0 της Ιρλανδίας και συνεχίζει με το απόλυτο (4χ4) στον όμιλο του Nations League.

Οι διεθνείς μας μετά την υπερπροσπάθεια του Λονδίνου και παρά την έντονη συναισθηματική φόρτιση από την ξαφνική και άδικη απώλεια του φίλου τους έκαναν κατάθεση ψυχής και πλέον εάν δεν χάσουν από την Αγγλία στις 14 του επόμενου μήνα, θα εξασφαλίσουν από την 5η αγωνιστική την πρώτη θέση, με όλα τα «κέρδη» που θα τους αποφέρει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε κατά τα 10/11 το ίδιο αρχικό σχήμα με το Γουέμπλεϊ, καθώς η μόνη αλλαγή ήταν ο Χατζηδιάκος που αντικατέστησε τον τιμωρημένο Κουλιεράκη. Πιο συγκεκριμένα ο Βλαχοδήμος ήταν κάτω από τα γκολπόστ, οι Ρότα, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Γιαννούλης τετράδα στην άμυνα, οι Σιώπης, Κουρμπέλης στον άξονα, οι Μασούρας, Τζόλης στα άκρα και ο Μπακασέτας πίσω από τον Παυλίδη.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα