email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Αγινιακός: Συνάντηση Διοικούντων με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Κομπατσιάρη

διαφήμιση

Του Γιώργου Καρανικόλα 

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αιγινίου του Δήμου Πύδνας –  Κολινδρού ευρεία σύσκεψη του Δήμαρχου κ. Χρήστου Κομπατσιάρη με το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού για θέματα του συλλόγου . Από πλευράς του Δήμου μας παρευρέθηκαν οι Αντιδημάρχοι κ.κ. Τάσος Λούκας καθαριότητας και Ηλίας Πολύζος αθλητισμού καθώς και ο Ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου κ. Γιώργος Λιόλιος .

Την αντιπροσωπεία του Αιγινιώτικου σωματείου αποτελούσαν ο Πρόεδρος Κώστας Φιρινίδης, ο Ταμίας Γιώργος Καρανικόλας, ο Τεχνικός διευθυντής Μιχάλης Τσολακίδης και ο σύμβουλος Γιάννης Ορφανίδης .

Οι άνθρωποι του Αιγινιακου προέβαλαν μια σειρά αιτημάτων και αντίκρισαν από τον κ. Δήμαρχο προθυμία και άμεση ανταπόκριση στα περισσότερα απ’ αυτά .

Ο κ. Κομπατσιάρης είναι κοντά στη ομάδα από την πρώτη στιγμή και τόνισε ότι τα ζητήματα υλικοτεχνικής υποδομής και όχι μόνο, που αφορούν το Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” και την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους και δεσμεύτηκε προσωπικά να επιλυθούν χωρίς  χρονοτριβή . 

Κλείνοντας ευχήθηκε ολόψυχα η ομάδα του Αιγινίου να υλοποιήσει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας .

Aiginiakos 2 2
Aiginiakos 1 2
Aiginiakos 3 1
Aiginiakos 4 1
Aiginiakos 5 1
Aiginiakos 6

ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ : 

ΕΊΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΗΜΕΝΟΙ !

Εκ μέρους της Διοίκησης του Αιγινιακού Ο Ο Διοικητικός ηγέτης Κώστας Φιρινίδης τοποθετήθηκε, για το αποτέλεσμα της συνάντησης φανερά ευχαριστημένος :

“Η επαφή με τον Δήμο Πύδνας – Κολινδρού και ειδικότερα με τον Δήμαρχο κ. Κομπατσιάρη ήταν πολύ θετική και ως Αιγινιακός είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την έκβαση της .

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Κομπατσιάρη και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Λούκα και Πολύζο καθώς και τον ειδικό σύμβουλο  κ. Λιολιο για το ενδιαφέρον και την κατανόηση, που έδειξαν, καθώς και την εύρεση λύσης στα προβλήματα μας”

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ